IMG_0317sk2Εγκαινιάστηκε το Σκοπευτήριο Μεσημερίου από τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου, τον εκπρόσωπο της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας κ. Νικόλαο Διακάκη και τον Πρόεδρο του Σωματείου Πρακτικής Σκοποβολής Νομού Πέλλας κ. Παναγιώτη Σαμουηλίδη, παρουσία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μεσημερίου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτικών Συμβούλων, του Αστυνομικού Διοικητή και πλήθους κόσμου.

Το Σκοπευτήριο Μεσημερίου δημιουργήθηκε σε παλιό χώρο ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων, μετά από παρεμβάσεις του Δήμου Έδεσσα και μέσα από τη συνεργασία με τους φορείς εκπροσώπησης των αθλητών της σκοποβολής.

Ο κ. Διακάκης, εκπρόσωπος της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας ανέφερε ότι είναι εντυπωσιασμένος από την παρέμβαση και τη λειτουργικότητα του χώρου, καθώς είχε επισκεφθεί το χώρο πριν τη μετατροπή του σε Σκοπευτήριο και εξήρε τις προσπάθειες του Δήμου Έδεσσας και του Σωματείου Πρακτικής Σκοποβολής Νομού Πέλλας.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου αναφέρθηκε στη συνεργασία μεταξύ Δήμου και φορέων της κοινωνίας που πάντα έχει όφελος για τους πολίτες και τόνισε το γεγονός ότι με ελάχιστο κόστος δημιουργήθηκε μία σημαντική αθλητική υποδομή.