Το Σάββατο 20/4 στηνDSC03044 αίθουσα εκδηλώσεων της Νομαρχίας Πέλλας το “Εδεσσαϊκό Θέατρο” παρουσίασε την παράσταση “Δεσποινίς ετών…39”, μια δραματική κομεντί του Α. Σακελλάριου και Χ. Γιαννακόπουλου. Δυο άνθρωποι που τα ονόματά τους είναι γραμμένα με χρυσά γράμματα στην ιστορία της τέχνης και του πολιτισμού. Η συνεργασία τους μας δίνει και το κλασσικό αριστούργημα “Δεσποινίς ετών…39”. Η παράσταση έγινε στα πλαίσια του εορτασμού για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Α. Σακελλάριου.              Υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από το θεατρόφιλο κοινό όπου παρευρέθηκαν μικροί και μεγάλοι, ανάμεσά τους και οι βουλευτές της Ν.Δ. Γιώργος Καρασμάνης και Ιορδάνης Τζαμτζής, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτριος Γιάννου καθώς και λοιποί άνθρωποι του ευρύτερου πολιτικού χώρου.

Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Χρήστος Δήμας όπου και πριν την αρχή της παράστασης προβλήθηκε ένα βίντεο όπου παρουσίαζε τα έργα του και τη ζωή του. Κατόπιν του απονεμήθηκε μια τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στον χώρο της τέχνης του θεάτρου και του σινεμά από τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού Θεάτρου κ. Νίκο Οτουντζίδη. Ο κ. Δήμας συγκινημένος από αυτή την κίνηση δήλωσε ότι ο καθένας μας μπορεί να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα σε οποιαδήποτε ηλικία αρκεί να έχει τη θέληση και την τύχη όπως είχε και ο ίδιος στο φεστιβάλ του Σικάγο.

Οι ηθοποιοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ανταποκρίθηκαν στον ρόλο τους λαμβάνοντας δυνατό χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους θεατές και μας άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

DSC03050

DSC03054

DSC03060

DSC03068

DSC03072

DSC03076