amnoerifia2Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της κλοπής δύο υπήκοοι Αλβανίας οι οποίοι συνελήφθησαν χθες (02.04.2013) για ζωοκλοπή στο Άνυδρο Πέλλας

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας περίπτωση κλοπής σε κτηνοτροφική μονάδα στο Άνυδρο Πέλλας, που έλαβε χώρα την 02.04.2013.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των κλοπών δύο υπήκοοι Αλβανίας οι οποίοι συνελήφθησαν χθες (02.04.2013) για ζωοκλοπή στο Άνυδρο Πέλλας (σχετικό το από 02.04.2013 Δελτίο Τύπου μας)

Στο πλαίσιο του προανακριτικού έργου, σε αστυνομική έρευνα των οικιών των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα εργαλεία και αντικείμενα συνολικής αξίας (2.800) Ευρώ, των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν τη νόμιμη κατοχή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενοι μεσημεριανές ώρες της 02.04.2013 αφαίρεσαν από την κτηνοτροφική μονάδες μία γεννήτρια παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και ένα μηχάνημα παροχής αέρα συνολικής αξίας τα οποία εγκατέλειψαν σε  αγροτική περιοχή του Άνυδρου Πέλλας.

Τα προαναφερόμενα αντικείμενα παραδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας, ενώ συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα για την εξακρίβωση της συμμετοχής των συλληφθέντων και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.