Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης: Ουσιαστική η συνεργασία της Αυτοδιοίκησης με την Αστυνομία για τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας κ. Παντελή Κολόμβο, συνάντησε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής κατάγεται από το Κιλκίς όπου έχει διανύσει και το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας μέχρι σήμερα, κυρίως σε μάχιμες υπηρεσίες Αστυνομικών Τμημάτων, της Τροχαίας και στο επιτελείο της Διεύθυνσης.

 

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης καλωσόρισε τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και του ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο του. Ακολούθησε συζήτηση αλληλοενημέρωσης σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος με έμφαση στα ζητήματα της ασφάλειας και της πολιτικής προστασίας για τα οποία απαιτείται η λήψη προληπτικών μέτρων όπως και ο άρτιος συντονισμός μεταξύ των υπηρεσιών σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

 

Η εκτίμηση του κ. Κολόμβου είναι ότι αναλαμβάνει υπηρεσία σε μία περιοχή με χαμηλή εγκληματικότητα ενώ στις άμεσες προτεραιότητές του είναι η επιχειρησιακή ετοιμότητα και η επάνδρωση της υπηρεσίας. Σημαντικότερη πρόκληση θεωρεί την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες.