παλαίμαχοιΣυνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του 1ου Τουρνουά Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Νομού Θεσσαλονίκης «Λευκός Πύργος» θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 26 Απριλίου 2013  στις 11.30 το πρωί στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη).

Το 1ο Τουρνουά  Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Νομού Θεσσαλονίκης «Λευκός Πύργος» θα παρουσιάσει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Περιφερειάκος Σύμβουλος της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης, αρμόδιος στον τομέα του αθλητισμού Βασίλης Ανατολίτης καθώς και εκπρόσωποι των ποδοσφαιρικών σωματείων παλαίμαχων ποδοσφαιριστών ΠΑΟΚ, ΑΡΗ, ΗΡΑΚΛΗ και ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, τα οποία συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Το 1ο Τουρνουά  Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Νομού Θεσσαλονίκης «Λευκός Πύργος» διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2013 στο Εθνικό Καυταντζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης (ώρες 16.30-19.00).

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των ομάδων ΠΑΟΚ, ΑΡΗ, ΗΡΑΚΛΗ και ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ. Στο πλαίσιο του τουρνουά θα διεξαχθούν δύο αγώνες διάρκειας  20-30 λεπτών. Στη λήξη της διοργάνωσης θα απονεμηθούν τιμητικά κύπελλα στις συμμετέχουσες ομάδες και οι διοικήσεις των ομάδων θα τιμήσουν έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή από κάθε ομάδα για την αθλητική προσφορά του.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι η εφημερίδα Metrosport, το Metropolis Radio και η ΕΡΤ3.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.