ΔΟΥΜε τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών και αρμόδιο για τα έσοδα και τις Δ.Ο.Υ Χάρη Θεοχάρη, συναντήθηκε την Παρασκευή, ο Γιώργος Καρασμάνης. Αντικείμενο της συνάντησης, ήταν ο σχεδιασμός του Υπουργείου, για συγχώνευση των δύο τμημάτων Δικαστικού και Ελέγχου, των Δ.Ο.Υ. Έδεσσας και Γιαννιτσών

          Ο Βουλευτής εξέφρασε την αντίθεσή του σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, επισημαίνοντας για ακόμη μια φορά, την γνωστή πανελλαδικά αποκλειστική ιδιαιτερότητα της Πέλλας – μεγαλύτερη πόλη τα Γιαννιτσά  και πρωτεύουσα η Έδεσσα – ιδιαιτερότητα την οποία η Κυβέρνηση έχει σεβαστεί και γι’  αυτό αποφάσισε να αφήσει σε αυτόνομη λειτουργία και τις δύο Δ.Ο.Υ.

          Ο Γιώργος Καρασμάνης, ζήτησε να τηρηθεί στο ακέραιο η απόφαση αυτή, τονίζοντας ότι σε μια ευνομούμενη Πολιτεία, πολιτικές και κυβερνητικές αποφάσεις, δεν είναι δυνατόν να ανατρέπονται κάθε λίγο και λιγάκι.

          Ο Γενικός Γραμματέας, μετά την παράθεση των επιχειρημάτων του Γιώργου Καρασμάνη, δεσμεύτηκε ότι το θέμα της σχεδιαζόμενης συγχώνευσης θα επανεξεταστεί.