DSC05510Το Εδεσσαϊκό Θέατρο καλεί τα μέλη, τους φίλους και όσους θέλουν να συμμετέχουν στην νέα του παραγωγή. Η δεύτερη συνάντηση θα γίνει το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013 και ώρα 8:00μ.μ. στο Εντευκτήριο του Συλλόγου (Ίωνος Δραγούμη 35). Πρόκειται να γίνει ανάγνωση του γνωστού έργου “ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ” του Αλέκου Γαλανού καθώς και η διανομή των ρόλων. Το έργο θα παρουσιαστεί στο θεατρόφιλο κοινό περίπου τον Οκτώβριο του 2013.

Το Εδεσσαϊκό Θέατρο ταξιδεύει με το έργο «Οι ιππότες της τηγανητής πατάτας» του Ευγένιου Τριβιζά, με την θεατρική εμψυχώτρια Μαρία Κοντίου.

Πρόκειται για Παιδική Σκηνή από ενηλίκους και το έργο θα παρουσιαστεί στο Θέατρο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» στη Θεσσαλονίκη (στον Λευκό Πύργο) την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013 και ώρα 9:30μ.μ. στα πλαίσια της 2ης Συνάντησης Θεατρικών Σχημάτων Μακεδονίας – Θράκης, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Καντρικής Μακεδονίας.

 δύο νέοι μηχανικοί, ερωτεύονται τις κόρες του Ρομποτσίφ, αρχηγού των ρομπότ.Διανομή ρόλων με σειρά εμφάνισης: Νίκος Γαλανός, Το έργο διαδραματίζεται σε μία εποχή όπου τα ρομπότ έχουν καταλάβει 180 χρόνια τη διακυβέρνηση των ανθρώπων και μεταλλάσουν τους ανθρώπους σε ρομπότ. Κάποιοι όμως από τους ανθρώπους εξακολουθούν να μην υποτάσσονται σε αυτά τα δεδομένα.

DSC05500Οι δύο πρωταγωνιστές του έργου, ο Φανούρης και ο Πασχάλης, δύο νέοι μηχανικοί, ερωτεύονται τις κόρες του Ρομποτσίφ, αρχηγού των ρομπότ. Και με οδηγό τον έρωτα, καθώς και τα νέα που μάθανε από τον Γιακουμή τον Μάσα, μάγειρα των ανθρώπων, ξεκινούν το δικό τους αγώνα, κυνηγώντας το όνειρο για τον έρωτα και μια τηγανητή πατάτα.

Μέσα από  πολλές ανατρεπτικές συναντήσεις με ανθρώπους και ρομπότ, μέσα από μικρές και μεγάλες μάχες, καταλήγουν να συλληφθούν από τα ρομπότ και να οδηγηθούν στο κυβερνείο τους.

Τι θα γίνει εκεί; Θα γίνουν οι ίδιοι ρομπότ ή θα καταφέρουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρα

τους;
Η συνέχεια επί σκηνής….

 

Διανομή ρόλων: Νίκος Γαλανός, Δημήτρης Ιωάννου, Κατερίνα Γαλανού, Χρήστος Χατζής, Βασίλης Γκόγλης, Μιχάλης Μερκουλίδης, Σοφία Μπουτάση, Βασίλης Ίτσου, Βάσω Μπλίαγκα, Βάλια Δαδιώτη, Σοφία Νουσηκύρου, Χρήστος Τσαβέας, Παναγιώτης Αβραμίδης, Ραφαήλ Αβραμίδης και Τάσος Λιότης.Χρήστος Χατζής, Βασίλης Γκόγλης, Μιχάλης Μερκουλίδης, Σοφία Μπουτάση, Βασίλης Ίτσου,

Είσοδος  ΕλεύθερηΒάσω Μπλιάγκα, Βάλια Δαδιώτη, Σοφία Νουσηκύρου,

Για οποιαδήποτε πληροφορία στα τηλέφωνα: 2381025429 και 6978552363.