ελπιδα1Σε πολύ καλό κλίμα κ με παρουσία ποδοσφαιριστών παλαιών και νέων αλλά και της νέας διοίκησης της ομάδος έγινε η πρώτη προπόνηση της Ελπίδας Έδεσσας. Υπήρχαν ποδοσφαιριστές που έχουν κλείσει  ήδη στην ομάδα αλλά και παιδιά που είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν. Η προπόνηση περιελάμβανε λίγο τρεξιματακι και επαφή με την μπάλα καθώς και το καθιερωμένο πλέον διπλό εκκίνησης της χρονιάς για να το χαρούν οι ποδοσφαιριστές αλλά και για να πάρει μια καλύτερη εικόνα και ο προπονητής της ομάδος Ιάκωβος Παπαδόπουλος που θα είναι ο τεχνικός ηγέτης για τη νέα περίοδο.

Παραμένει για έναν ακόμα χρόνο στην Ελπίδα Έδεσσας ο Γιάννης Παλημανης που έδωσε τα χέρια με τον Τεχνικό διευθυντή της ομάδος Μάριο Παπαδοπουλο .
ελπιδα2Ο παίκτης δήλωσε ευτυχισμένος που θα είναι για άλλη μια χρονιά από τα πρώτα βιολιά της ομάδος και έτοιμος να αγωνιστεί στα μεγάλα σαλόνια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Πέλλα.
Να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής έχει μεγάλη συμβολή στην αναγέννηση της Ελπίδας όταν πριν από δυο χρόνια που η ομάδα ήταν στο ναδίρ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία με δυο ανόδους.