theodwridhs    Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, με επιστολή του, συγχαίρει τον Αθλητικό Σύλλογο «Μέγας Αλέξανδρος» Γιαννιτσών για την διάκρισή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ Παγκορασίδων. 

 

Το πλήρες κείμενο της επιστολής αναφέρει:

«Προς τον ΓΑΣ ‘‘Μέγας Αλέξανδρος’’

 

Η κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Χάντμπολ Παγκορασίδων από τον σύλλογο «Μέγας Αλέξανδρος» Γιαννιτσών, μας γέμισε υπερηφάνεια. Επίσης, τόνωσε το ηθικό μας την δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε και οι τοπικές κοινωνίες έχουν ανάγκη από πνοές ελπίδας και αισιοδοξίας. 

 

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Ομάδας κ. Πυθαγόρα Δημητριάδη, στον Χορηγό κ. Ζορμπά Μιχάλη, στην Προπονήτρια κα. Ελένη Αναστασίου και φυσικά στις αθλήτριες και στους γονείς τους και όλους τους υποστηρικτές της ομάδας. Ειλικρινά συγχαρητήρια για την πρωτιά σας και καλή επιτυχία στη συνέχεια των αγώνων σας.

 

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο ίδιος μου προσωπικά στηρίζουμε τον αθλητισμό στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, είμαστε δίπλα στους αθλητές μας και αναγνωρίζουμε την πολύτιμη προσφορά του στην ψυχοσωματική υγεία της νεολαίας.

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση και φιλία

Θεόδωρος Ι. Θεοδωρίδης

Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας».