aridaianΟ Δήμος Αλμωπίας συγχαίρει θερμά τη μαθήτρια της Β’ Τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας Φωτεινή Σιώπη για τη βράβευσή της στο Διαδημοτικό Μαθητικό Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό, που οργανώθηκε από το ΤΕΕ και τους Δήμους που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα SEAP – PLUS, με θέμα: «Ζωγραφίζω τι κάνουμε στην πόλη μας για να καθαρίσουμε τον ουρανό της».

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η μικρή Φωτεινή ήταν η μικρότερη μαθήτρια που βραβεύτηκε στο διαγωνισμό και αποτελεί «φωτεινό» παράδειγμα για όλους τους δημότες του Δήμου Αλμωπίας, προάγοντας μέσα από τη ζωγραφιά της την ανάγκη να αποκτήσουμε πλέον όλοι μας περιβαλλοντική συνείδηση για την προστασία και την ανάδειξη του τόπου μας.

Σας παραθέτουμε παρακάτω το δελτίο τύπου του Τεχνικού Επιμελητηρίου.

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αειφόρου Ενέργειας, που οργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ο Εκτελεστικός Οργανισμός για την Ανταγωνιστικότητα και την Καινοτομία (24 – 28 Ιουνίου 2013), το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής πραγματοποίησαν στις 27 Ιουνίου 2013 εκδήλωση με τίτλο: «Δράσεις των Τοπικών Κοινωνιών για την Αειφόρο Ενέργεια». Στη συνέχεια, παρουσία του προέδρου του ΤΕΕ Χρήστου Σπίρτζη, έγινε τελετή βράβευσης των νικητών του Διαδημοτικού Μαθητικού Καλλιτεχνικού Διαγωνισμού, που οργανώθηκε από το ΤΕΕ και τους Δήμους που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα SEAP – PLUS, με θέμα: «Ζωγραφίζω τι κάνουμε στην πόλη μας για να καθαρίσουμε τον ουρανό της». Οι μαθητές/τριες των οποίων τα έργα ζωγραφικής βραβεύθηκαν είναι οι:

Γεωργία Άγγου, Στ΄τάξη, 8ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών

Άρτεμις Αρχοντούλη, Στ’ τάξη, Δημοτικό Σχολείο Ροδόπολης, Δήμου Σιντικής

Βησσαρίωνας Δρόσος, Ε’ τάξη, 4ο Δημοτικό Σχολείο Φαρσάλων

Λουΐζα Λεβεντοπούλου, Ε’ τάξη, 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Σωτήρης Μάτης, Ε’ τάξη, 4ο Δημοτικό Σχολείο Φαρσάλων

Βαλέρια Μιρζάκ , Δ’ τάξη, Δημοτικό Σχολείο Ανωγείων

Στελίνα Πάπα, Στ’ τάξη, Δημοτικό Σχολείο Ροδόπολης Δήμου Σιντικής

Ευγενία Ραφτοπούλου, 6ο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων, Δήμου Πεντέλης

Αναστάσιος Σουμπάκη, Δημοτικό Σχολείο Τανάγρας

Φωτεινή Σιώπη, Β’ τάξη, 2ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας, Δήμου Αλμωπίας

Μαρία Τσιώση, Ε’ τάξη, 7ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης

Νικολέττα Φαρμάκη, Ε’ τάξη, 7ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης.