ΔΟΞΟΛΟΓΙΑΕΞΕΔΡΑ ΕΠΙΣΗΜΩΝ-ΠΑΡΕΛΑΣΗΣτις εκδηλώσεις εορτασμού για την 101η Επέτειο από την Απελευθέρωση των Γιαννιτσών συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη. Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ακόμη ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση, οι βουλευτές κκ. Γ. Καρασμάνης, Δ. Σταμενίτης, Ι. Τζαμτζής (εκπροσώπησε επίσης την βουλή των Ελλήνων) και Θ. Τζάκρη και ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γ. Στάμκος. Επίσης ήταν παρόντες ο Στρατηγός ΙΙης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού κ. Π. Γεωργίου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας κ. Π. Κολόμβος, ο Διοικητής Ασφαλείας Γιαννιτσών κ. Π. Περδικάτσης, ο Διοικητής της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Γιαννιτσών κ. Γ. Παπαπροδρόμου, ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γιαννιτσών κ. Γ. Καμπουρίδης, τοπικοί πολιτικοί, στρατιωτικοί και αστυνομικοί φορείς της Π.Ε. Πέλλας και πλήθος κόσμου.

Οι εκδηλώσεις περιελάμβαναν δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφανιού στο Μνημείο Πεσόντων και την καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.

Μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης ο Περιφερειάρχης κ. Τζιτζικώστας συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεοδωρίδη χαιρέτησαν πολίτες που συμμετείχαν στον πόλεμο καθώς επίσης συνομίλησαν με κατοίκους της περιοχής.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΙΟΥ-2ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΟ Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης δήλωσε ικανοποιημένος από την προσέλευση των πολιτών που τίμησαν τους αγωνιστές και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Τέτοιες στιγμές μας υπενθυμίζουν τη δύναμη ψυχής που διαθέτουν οι Έλληνες για να συνεχίσουμε τον καθημερινό αγώνα για την ανάπτυξη και την ευημερία. Είναι βέβαιο ότι μπορούμε να νικήσουμε σε πολλές μάχες αν διατηρήσουμε την ομοψυχία μας, ενώσουμε τις δυνάμεις μας και αξιοποιήσουμε τα πολλά ταλέντα μας».