DSC_0757Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωϊ μια ακόμη δωρεάν διανομή τροφίμων  (ζυμαρικών) στην Π.Ε. Πέλλας σε φορείς της ευρύτερης περιοχής των Γιαννιτσών. Η διανομή πραγματοποιήθηκε από τα στελέχη του Τμήματος Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής Γιαννιτσών της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πέλλας.

 

Έτσι μετά από τα προϊόντα κασεριού (ΠΟΠ) και γραβιέρα Κρήτης (ΠΟΠ) τα οποία διανεμήθηκαν σε Έδεσσα και Γιαννιτσά τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε σήμερα μια νέα διανομή τροφίμων στο πλαίσιο του προγράμματος διανομής τροφίμων για το 2013.

 

Οι δεκατέσσερις δικαιούχοι φορείς παρέλαβαν 32.148 κιλά ζυμαρικά. Ο συνολικός αριθμός των πολιτών που επωφελούνται από το πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πέλλας ανέρχεται σε 5.875. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα διανεμηθούν και άλλα προϊόντα όπως λάδι και φέτα.

DSC_0762 

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης σε σύντομη δήλωσή του αναφέρει : «Αυτή τη δύσκολη περίοδο για τους πολίτες δείχνουμε έμπρακτα, την αλληλεγγύη της κοινωνίας προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Στηρίζουμε τις ευπαθείς ομάδες και ενισχύουμε τους κοινωνικούς δεσμούς».