ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝΤο Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών Γιαννιτσών επισκέφθηκε εχθές, 10/12, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

 

Ο κ. Θεοδωρίδης συνεχάρη τα στελέχη για την αρμονική τους συνεργασία και την μεγάλη προσπάθεια για την μεταφορά και την μετεγκατάσταση στο κτίριο της δημοτικής κοινότητας Ν. Μυλοτόπου. Επίσης, ευχαρίστησε τις σχολές οδηγών της Π.Ε. Πέλλας για την πολύτιμη συνδρομή τους στη διάρκεια της διαδικασίας.

 

Στο περιθώριο της επίσκεψής του ο κ. Θεοδωρίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 

ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ-1«Επισκέφθηκα σήμερα τις νέες εγκαταστάσεις του Τμήματος Μεταφορών και Επικοινωνιών Γιαννιτσών μετά την επαναλειτουργία της υπηρεσίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμο Πέλλας και το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Νέου Μυλοτόπου για τη δωρεάν παραχώρηση του κτιρίου ώστε να εγκατασταθεί η υπηρεσία μας. Η μετακίνηση της έδρας της υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνολικότερης πολιτικής που ακολουθούμε ως Π.Ε. Πέλλας. Είναι άλλωστε, κεντρική επιλογή η προσπάθεια για συμμάζεμα των δαπανών αλλά , και μια επιταγή, θα έλεγα, των εξελίξεων στα δημοσιονομικά της Αυτοδιοίκησης και της Χώρας. Επιπλέον, θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα στελέχη του Τμήματος Μεταφορών και Επικοινωνιών Γιαννιτσών που συνέβαλλαν τα μέγιστα για την μετεγκατάσταση της υπηρεσίας στο νέο κτίριο. Εν κατακλείδι, θα ήθελα να τονίσω ότι η καθυστέρηση για την επαναλειτουργία του Τμήματος οφείλεται σε διαδικασίες και καθυστερήσεις άλλων υπηρεσιών, εκτός Π.Ε. Πέλλας, για τις οποίες δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Είμαι πεπεισμένος, παρά τα όποια προβλήματα που δημιουργήθηκαν, ότι τα στελέχη του Τμήματος Μεταφορών και Επικοινωνιών θα συνεργαστούν και θα εξυπηρετήσουν τους πολίτες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

 

Τέλος, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι τα τηλέφωνα της υπηρεσίας παραμένουν τα ίδια για την εξυπηρέτηση του κοινού.