νοσΜε αφορμή τα όσα έχουν λεχθεί για το επικείμενο ‘’ εισιτήριο’’ εισαγωγής των 25 ευρώ στα Νοσοκομεία, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Έδεσσας Αντώνης Μπουρδάνης, έκανε την εξής δήλωση:

 

‘’ Με θλίψη διαπιστώνουμε ότι η κοινωνική παρεμβατικότητα, δεν είναι σε θέση να ευαισθητοποιήσει τους κρατικούς φορείς, που υποτίθενται βρίσκονται στην εξουσία για να εξυπηρετούν πρώτα και κύρια τα συμφέροντα και τις ανάγκες των πολιτών.

Είχαμε αναφέρει και στο πρόσφατο παρελθόν, ότι η υγεία είναι αγαθό που πρέπει να απολαμβάνουν όλοι και όχι μόνο όσοι διαθέτουν χρήματα.

Για αυτό τον λόγο άλλωστε, είχαμε απευθυνθεί προς τον Υπουργό Υγείας, ζητώντας από τον ίδιο να μην ισχύσει το μέτρο των 25 ευρώ για αυτούς που πρέπει να εισαχθούν κάποια στιγμή στα δημόσια Νοσηλευτικά ιδρύματα.

Αντί απαντήσεως ‘’άκρα του τάφου σιωπή’’ και αβεβαιότητα για το μέλλον.

Πάμε προς εφαρμογή του μέτρου, με ένα ανάλγητο κρατικό μηχανισμό ή θα συμβεί κάτι άλλο;

Ο κόσμος δεν αντέχει, επιτέλους κάποιοι πρέπει να το καταλάβουν, πριν είναι αργά!

Η Δημόσια Υγεία δεν σώνετε με τα 25 ευρώ, ο πολίτης όμως τα έχει ανάγκη και αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να κυριαρχήσει παντού.

Πεθαίνουν άνθρωποι και αυτό θα εξακολουθήσει να γίνετε, όσο αυτοί που μας κυβερνούν θα εξακολουθούν να εφαρμόζουν πολιτικές όπου οι πολίτες είναι τα θύματα και αυτοί οι θύτες. Ντροπή!’’

 

 

Ο Πρόεδρος του ΤΟ.ΣΥ.Ν

Δήμου Έδεσσας

 

 

                                                                                               Αντώνιος Μπουρδάνης