DSC_0954Την πρώτη εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη πραγματοποίησαν δύο νεοεκλεγέντα, στις τοπικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας, στελέχη. Συγκεκριμένα, με τον κ. Θεοδωρίδη συναντήθηκε ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Πέλλας κ. Αθανάσιος Γίδαρης και ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Πέλλας κ. Νίκος Θωμαϊδης.

 

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε καλή επιτυχία στους δύο νεοεκλεγείς Προέδρους και δήλωσε τη στήριξη του στις προσπάθειες τους. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά :

«Ο κ. Γίδαρης είναι ένας άνθρωπος με νέες ιδέες και αντιλήψεις που θα συνθέσει απόψεις και θα συσπειρώσει τα στελέχη και την κομματική βάση της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Η προσπάθεια για αντιστροφή του πολιτικού κλίματος ξεκινά από τις τοπικές οργανώσεις και για το λόγο αυτό θέλουμε ανθρώπους νέους, με όρεξη για δουλειά ώστε να προσφέρουν προς την κατεύθυνση αυτή. Είμαι δίπλα στις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει ο κ. Γίδαρης. Θα ήθελα τέλος να αναφερθώ και στον απελθόντα Πρόεδρο κ. Αργυρό, ο οποίος έδωσε πολλές μάχες από την μεριά του και του οποίου η συμβολή του ήτανε πολύ μεγάλη».

 

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. χαρακτήρισε ως πρώτη προτεραιότητα την αναβάθμιση του τρόπου λειτουργίας των τοπικών οργανώσεων και ολόκληρου του κομματικού μηχανισμού ώστε να ανταπεξέλθουν στο σημαντικό ρόλο τους. Επίσης, δήλωσε ότι: «Στόχος μου είναι να ενεργοποιήσω όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε τοπικό επίπεδο χωρίς αποκλεισμούς και στερεότυπα. Στην προσπάθειά μου αυτή ζητώ τη στήριξη του κ. Θεοδωρίδη ο οποίος κατέχει πολύ μεγάλη εμπειρία στα πολιτικά – κομματικά δρώμενα σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο».

 

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και η Περιφερειακή Σύμβουλος κα. Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη η οποία ευχήθηκε καλή επιτυχία στα δύο στελέχη.