ρΣυνέντευξη Τύπου για το φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της Εθνικής Ελλάδος 2004 και της Εθνικής Ρουμανίας 1994, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013, στις 7 το απόγευμα, στο Γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013, στις 2 το μεσημέρι, στο «Μακεδονία Παλλάς»,  στην αίθουσα «Αμφιτρύων 1».

Στη συνέντευξη Τύπου θα μιλήσουν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος αρμόδιος στον τομέα Αθλητισμού στη Μ.Ε. Θεσσαλονίκης Βασίλης Ανατολίτης, ο Γενικός Πρόξενος της Ρουμανίας στη Θεσσαλονίκη Dr. MartinLadislauSalamon, διεθνείς ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος του 2004, καθώς και εκπρόσωπος της ΕΛΕΠΑΠ.

εΟ αγώνας μεταξύ των Ελλήνων πρωταθλητών Ευρώπης του 2004 και της Εθνικής Ρουμανίας του 1994, της μεγαλύτερης Εθνικής στην ιστορία της Ρουμανίας με προπονητή τον Γκεόργκι Χάτζι (1994-1998), πραγματοποιείται προς τιμήν της Εθνικής Ελλάδος, πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004, και τα έσοδα των εισιτηρίων θα δοθούν στην Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων – ΕΛΕΠΑΠ για την ενίσχυση των σκοπών της.

Εισιτήρια διατίθενται στις τιμές των 2 € και 5 € στο δίκτυο καταστημάτων Γερμανός. Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, εισιτήρια θα πωλούνται στα εκδοτήρια του Γηπέδου της Τούμπας από τις 10:00 π.μ..

Η είσοδος στον αγώνα γίνεται μόνο με την επίδειξη του εισιτηρίου.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά ζωντανά από τον ΟΤΕ TV.

Παρακαλούμε για την κάλυψη της συνέντευξης Τύπου.