ika1Άλλη μια εξόρμηση για τις ακαδημίες του Πανεδεσσαϊκού στον γειτονικό Π. Μυλότοπο όπου συμμετείχαν σε φιλικούς αγώνες με αντίστοιχα τμήματα αγοριών και κοριτσιών με τους Ίκαρους Γιαννιτσών. Σε ένα όμορφο γήπεδο που στην ουσία μένει ανεκμετάλλευτο για το σκοπό που δημιουργήθηκε, καθώς μόνο οι Ίκαροι το εκμεταλλεύονται περιοδικά και για τέτοιες εκδηλώσεις, ο Πανεδεσσαϊκός έδωσε ακόμη ένα δυναμικό παρόν, πιστός στη φιλοσοφία του.

 

Έτσι χαρούμενες φωνές, ιαχές υποστήριξης αλλά και επιφωνήματα χαράς για τα σουτ που μπήκαν στα καλάθια πλημμύρισαν το κλειστό γυμναστήριο του Π. Μυλοτόπου αποδεικνύοντας ότι το τουρνουά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία… Από το πρωί ως αργά το μεσημέρι επίδοξοι μπασκετμπολίστες και μπασκετμπολίστριες γέμισαν το παρκέ και τις κερκίδες και το μπάσκετ γέμισε με χαρά δεκάδες παιδιά αλλά και γονείς, προσφέροντας τους στιγμές παιχνιδιού και αξέχαστης άθλησης και ικανοποίησης.. .

Οι Ίκαροι που είχαν την ευθύνη της διοργάνωσης των αγώνων του τουρνουά έμειναν ικανοποιημένοι από την συμμετοχή και το αγωνιστικό πρόσωπο τόσο των δικών τους παιδιών όσο και από τους φιλοξενούμενους Εδεσσαίους και Εδεσσαίες.

ika