Κάλεσμα του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη στους επιχειρηματίες της περιοχής μας να συμμετέχουν στην έκθεση.

 AGROTICA-ARXEIO

 

Στην 25η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων AGROTICA, θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, στο πλαίσιο των προωθητικών δράσεων για την ανάδειξη των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της περιοχής. Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από την HELEXPO, στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης, από 30-1-2014 έως 2-2-2014.

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας θα διαθέτει χώρο περίπου 16 τ.μ. στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Περίπτερο 14), για να εκθέσει και να αναδείξει τα τοπικά αγροτικά, βιομηχανικά και παραδοσιακά προϊόντα αλλά και κρασιά της Πέλλας. Στόχος της συμμετοχής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας είναι η ανάδειξη της ποιότητας και της μοναδικότητας των προϊόντων της και η προώθησή τους σε νέες αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Η έκθεση θα πλαισιωθεί από ένα ευρύ πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, με στόχο αφενός την στοχευμένη κι αποτελεσματική προβολή προϊόντων, την προσέλκυση περισσότερων και πιο εξειδικευμένων επισκεπτών αφετέρου.

 

O Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης απευθύνει κάλεσμα στους επιχειρηματίες της Πέλλας να συμμετέχουν στην 25η AGROTICA και να πλαισιώσουν τη συμμετοχή της Π.Ε. Πέλλας. «Αποτελεί στρατηγική επιλογή η επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας της Πέλλας και της Κεντρικής Μακεδονίας με έμφαση στον αγροτικό τομέα, με στόχο την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και την εξωστρέφεια» ανέφερε σε σύντομη δήλωσή του ο κ. Θεοδωρίδης.

 

Επισημαίνεται ότι η συμμετοχή είναι δωρεάν, καθώς τα έξοδα καλύπτονται από την Περιφέρεια Κεντρική Μακεδονίας. Πληροφορίες για την έκθεση παρέχονται στην ιστοσελίδα της HELEXPO  http://www.helexpo.gr.

 

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής στα στελέχη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πέλλας: κα. Καλαϊτζίδου Αικατερίνη ΤΕ Γεωπόνο, τηλέφωνο επικοινωνίας 2381351398, 2381351212 & 6997026331, mail: kkalaitzidou@pella.gr και κ. Καφετζή Κώστα ΤΕ Γεωπόνο, τηλέφωνο επικοινωνίας  2381351256 & 6934131975, mailkkafetzis@pella.gr.