“Δεν υπάρχει ταπεινό υλικό,

η πολυτιμότητα του προσδιορίζεται

κυρίως από το ταλέντο

και την ικανότητα

του δημιουργού του…”

ΑΦΙΣΑ 

Ο Χώρος Τεχνών και Επιστημών «Πόλιs»  Γ. Καρτάλη & Χατζηαργύρη φιλοξενεί το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου ομαδική έκθεση χειροποίητου αντικειμένου από ανεξάρτητους δημιουργούς με έμπνευση και φαντασία.

 

Εννέα γυναίκες – δημιουργοί οι κ.κ.: Αθανασαράκη Βάσω, Γιαννέλου Σοφία, Ζαφειρίου Μαρία, Καγιάφα Βασιλική, Καραβοσιάνη Έφη, Σελήνη Χρυσούλα, Σταμάτη Ελένη, Τριανταφύλλου Μαρία και Χατζηνικολάου Άννα-Ειρήνη,  συνεργάζονται και παρουσιάζουν χειροποίητες κατασκευές από ετερόκλητα υλικά όπως: μέταλλο, ύφασμα, ημιπολύτιμους λίθους, κρύσταλλα, τσόχα κ.α.

 

Όσοι παρευρεθούν στη γιορτή τέχνης θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν αγιογραφίες, κοσμήματα, χειροποίητα διακοσμητικά, ενδύματα και πλεκτά, κατασκευές από σύρμα, γλυκο-κατασκευές κ.α.

 

Με αγάπη και σεβασμό στην εικαστική χειροτεχνία, παρουσιάζονται τα έργα των καλλιτεχνών στο ευρύ κοινό ανοίγοντας δρόμους για επικοινωνία και συνεργασία.

 

Παράλληλα θα λειτουργήσουν και εργαστήρια Κοσμήματος και Αγιογραφίας δωρεάν για τους ενδιαφερομένους με απαραίτητη όμως τη δήλωση συμμετοχής τους στη γραμματεία του “Πόλιs” στο 2421021021

 

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης από τις 11 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη