n mΣτο Δήμο Έδεσσας πραγματοποίησε γυρίσματα για την εκπομπή «60 Λεπτά Ελλάδα» ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης με το τηλεοπτικό του συνεργείο.

Μετά από συνεργασία με το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Έδεσσας το συνεργείο πήρε πλάνα για την εκπομπή από τους Καταρράκτες, το Υπαίθριο Μουσείο Νερού, το Βαρόσι, τη Βυζαντινή Γέφυρα, το κέντρο της Έδεσσας, τον παραδοσιακό οικισμό του παλιού Αγίου Αθανασίου και το Χιονοδρομικό Κέντρο του Καϊμακτσαλάν.

Εκτός των εξωτερικών γυρισμάτων για τις ανάγκες της εκπομπής πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με τοπικά προϊόντα, παραδοσιακή μουσική και χορούς στον Μύλο Περτσεμλή, στην οποία συμμετείχαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Φωτεινής n m 1και η ορχήστρα του Θεόφιλου Καραμπάση.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου που συμμετείχε στα γυρίσματα δήλωσε «Κάθε προσπάθεια προβολής του τόπου μας είναι σημαντική και πολύ περισσότερο από καταξιωμένες τηλεοπτικές εκπομπές όπως τα “60 Λεπτά Ελλάδα” του Νίκου Μάνεση. Από την πλευρά μας στηρίζουμε κάθε τέτοια προσπάθεια και παρέχουμε το υλικό για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

για τα γυρίσματα της εκπομπής «60΄ Ελλάδα» στην Έδεσσα

n m 3Για τις απαιτήσεις των γυρισμάτων της εκπομπής «60 λεπτά Ελλάδα» του Νίκου Μάνεση πολλοί συνδημότες μας παρείχαν αφιλοκερδώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, προκειμένου να υπάρχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την προβολή του τόπου μας.

Ο Δήμος Έδεσσας ευχαριστεί θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Φωτεινής για τη συμμετοχή του χορευτικού συγκροτήματος και τα τοπικά προϊόντα του χωριού, την ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής του κ. Θεόφιλου Καραμπάση, τον κ. Πέτρο Μπάρη για την προσφορά παραδοσιακών λουκάνικων, τον κ. Γεώργιο Μουστάκα για την προσφορά τυριών, την κ. Κατερίνα Γαλανού για προσφορά γλυκών και λικέρ και το Φλαμίγκο Τράβελ για την παροχή δωρεάν διαμονής στο τηλεοπτικό συνεργείο.