γιωΟλοκληρώνοντας τον κύκλο της Διοίκησης στην Τουριστική Έδεσσας Α.Ε. «Καταρράκτες» μέσα από την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Έδεσσας Δημήτριο Γιάννου για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου,  το Διοικητικό Συμβούλιο για την άψογη συνεργασία όλο το διάστημα της θητείας μου και το προσωπικό της Τουριστικής Έδεσσας Α.Ε. που καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την σωστή λειτουργία της επιχείρησης μας .

            Η ανάληψη από τον ίδιο τον Δήμαρχο της ηγεσίας της Τουριστικής Έδεσσας Α.Ε. στην κρίσιμη αυτή στιγμή που διανύουμε, σηματοδοτεί την βαρύτητα που δίνει η Δημοτική αρχή στην Τουριστική Έδεσσας Α.Ε.

             Ο Δήμος Έδεσσας έμπρακτα με αποφάσεις του στηρίζει τη βιωσιμότητα της επιχείρησης όπως με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανέλαβε εγγυητής των υποχρεώσεων της Τουριστικής Α.Ε για τη ρύθμιση του ΙΚΑ.

            Η αλλαγή προεδρίας έγινε σε συνεργασία με τον Δήμαρχο με στόχο  το όφελος και μόνον της επιχείρησης αφού μεγαλύτερος εγγυητής από τον ίδιο τον Δήμαρχο για τη βιωσιμότητα και την ανάταξη της επιχείρησης δεν μπορεί να υπάρχει.

 

            Προσωπικά αισθάνομαι απόλυτα ικανοποιημένος για τα όσα πετύχαμε το διάστημα αυτό ως Διοίκηση με γνώμονα την ομαλή λειτουργία και την ανάπτυξη της επιχείρησης.

            Συνεχίζουμε τη θητεία μας ως Δημοτική αρχή με απόλυτη συνεργασία και αμοιβαίο σεβασμό προς όφελος του Δήμου μας και των Συνδημοτών μας.  

 

 

 

Δημήτριος Γ. Γιώγας

Δημοτικός Σύμβουλος Έδεσσας