77Στη διεθνή έκθεση τουρισμού UTAZAS 2014 στη Βουδαπέστη συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας εκπροσωπούμενη από τον κ. Δημήτριο Τσουφλίδη, βασικό μέλος της Επιτροπής Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Το ενιαίο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μέχρι σήμερα, δεύτερη μέρα της έκθεσης έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και έχει γνωρίσει μεγάλη επισκεψιμότητα. Το περίπτερο με το κεντρικό σύνθημα «Very Macedonia – Can you miss this?» σύμφωνα με το πρόγραμμα τουριστκής προβολής της Π.Κ.Μ. αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες της έκθεσης UTAZAS, μίας σημαντικής διοργάνωσης για τον κλάδο του τουρισμού στην Ανατολική Ευρώπη.

 

Τις πρώτες δύο ημέρες τη συμμετοχή της Π.Κ.Μ. τίμησαν με την παρουσία τους επισκεπτόμενοι το εκθεσιακό περίπτερο ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Ουγγαρία κ. Δημήτριος Γιαννακάκης και η Διευθύντρια του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στην Αυστρία κ. Αθηνά Μπαμπάκου. Αμφότεροι συζήτησαν με τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα τουριστικής προβολής που υλοποιείται αυτήν την περίοδο και το οποίο είχε ξεκινήσει από τα μέσα του 2013 και είδαν από κοντά το έντυπο τουριστικό υλικό. Ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην Π.Κ.Μ. και δήλωσαν αλληλέγγυοι στην προσπάθεια που καταβάλλει η Επιτροπή Τουρισμού και ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Γιώργος για την πρόοδο και ανάπτυξη του τουρισμού στην Κεντρική Μακεδονία.

 

78Στο σημείο αυτό να επισημάνουμε ότι την Π.Κ.Μ. εκπροσωπούνε ο κ. Δημήτριος Τσουφλίδης από την Π.Ε. Πέλλας, η κα. Μαριάννα Σκουλαρικά από την Π.Ε. Κιλκίς και ο κ. Δημήτριος Λουκοβίτης εκπρόσωπος της Π.Ε. Χαλκιδικής.

 

Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή, 2 Μαρτίου.