IMG_8127Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας σε συνεργασία με τον σχολικό σύμβουλο Φυσικής Αγωγής κ. Νικόλαο Τσιγγίλη, διοργάνωσαν επιμορφωτική ημερίδα για τους /τις

 

Διευθυντές/ριες και τους Εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας με θέμα: «Η Χιονοδρομία στο Πλαίσιο της Φυσικής Αγωγής». Κεντρικοί ομιλητές της ημερίδας ήταν: ο Δρ. Κωνσταντίνος Κούγκας Δ/ντης Δ/θμιας Εκπ/σης Πέλλας, ο Δρ. Νικόλαος Τσιγγίλης Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής, ο κ. Σάββας Σιονακίδης, Κ.Φ.Α., Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας, Υπεύθυνος Αλπικών Αγωνισμάτων, κ. Χρήστος Τσιάτσιος,Κ.Φ.Α., κ.Παναγιώτης Δρίβας, Προϊστάμενος του Χιονοδρομικού Κέντρου Καϊμάκτσαλαν. Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Μαρτίου 2013 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρρας (Καϊμάκτσαλαν) 11:00π.μ.-13:00μ.μ θεωρητικό μέρος στο Σαλέ και 13:00μ.μ-15:00μ.μ πρακτικό μέρος στις χιονοδρομικές πίστες του κέντρου.

 

IMG_8131Η ημερίδα άφησε θετικές εντυπώσεις στους συμμετέχοντες, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για περαιτέρω ενασχόληση, έδωσε τις γνώσεις και τα κίνητρα στους υπεύθυνους εκπ/κους ώστε να γνωρίσουν στους μαθητές τους την χιονοδρομία και τις ομορφιές του ορεινού πλούτου του Ν. Πέλλας στο πλαίσιο του μαθήματος της Φυσικής Αγωγης καθώς και των προγραμμάτων που υλοποιούνται στα σχολεία.

 

 

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΔΕ ΠΕΛΛΑΣ

 

 

 

 

 

 

Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΓΚΑΣ