Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη

Θεοδωρίδης-ΚαρασαρλίδηςΑκόμη ένα έμπειρο στέλεχος από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Κωνσταντίνος Καρασαρλίδης, συμμετέχει ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος για την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στην ανεξάρτητη αυτοδιοικητική πρόταση για την Κεντρική Μακεδονία «Αλληλεγγύη», με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη.

Για τον Αναπτυξιακό Προγραμματισμό της Περιφέρειας, τα έργα που κατασκευάζονται και αυτά που προγραμματίζονται ενημέρωσε τον κ. Καρασαρλίδη ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, σε συνάντηση που είχαν στο γραφείο του. Κοινή άποψη των δύο ανδρών είναι ότι «αντίπαλος στη διαδικασία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι τα προβλήματα του τόπου. Αυτό που τους ενώνει είναι το κοινό όραμα για την Ανάπτυξη στην Πέλλα και η διάθεση για δουλειά».

Ο κ. Καρασαρλίδης έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Σκύδρας ενώ ασχολείται ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 2000 που εκλέχθηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος. Είναι εκπαιδευτικός και διδάσκει στο δημοτικό σχολείο Σεβαστιανών.