2Συνάντηση με το νέο Διοικητή της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγο Δημήτριο Αλεβίζο είχε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Σχεδιασμού-Προγραμματισμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, στο γραφείο του στο Διοικητήριο. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Επιτελάρχης της Μεραρχίας κ. Γεώργιος Χατζηγεωργίου. Ο κ. Αλεβίζος αναλαμβάνει καθήκοντα Διοικητή της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού, αντικαθιστώντας τον Αντιστράτηγο Πέτρο Γεωργίου ο οποίος ανέλαβε Διοικητής Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε το Διοικητή για την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, την οικονομική και κοινωνική ανθρωπογεωγραφία της περιοχής, τις αναπτυξιακές προοπτικές καθώς, επίσης, και για δράσεις κοινού ενδιαφέροντος μεταξύ Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και Μεραρχίας.

3Ο κ. Δημήτριος Αλεβίζος έχει καταγωγή από τη Μεσσηνία και είναι αξιωματικός του πεζικού. Έχει υπηρετήσει με επιτυχία σε μονάδες, σχηματισμούς και επιτελεία του ελληνικού στρατού τόσο σε διοικητικές όσο και επιτελικές θέσεις. Έχει παρακολουθήσει όλες τις σχολές του σώματος και έχει τιμηθεί με όλες τις διαμνημονεύσεις που απορρέουν από το βαθμό του.

Ο κ. Θεοδωρίδης ευχήθηκε στον νέο Διοικητή να έχει υγεία και επιτυχία στο νέο υψηλό ρόλο που του ανατέθηκε από την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.