Αγαπητοί συνδημότες!

images-stories-EKLOGES2014-xatzoglou-270x150Αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη η πρόσκληση του Δημήτρη Γιάννου να συμμετάσχω ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της «Δημοτικής Πρωτοβουλίας» για το Δήμο Έδεσσας.
Μέσα στο γέμισμα του χρόνου και μετά από μια μακρόχρονη πορεία στα συνδικαλιστικά και εκπαιδευτικά πράγματα του χώρου μας , αποφά-σισα να θέσω τον εαυτό μου για πρώτη φορά στην υπηρεσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , θέτοντας την εμπειρία μου στον αναπτυξιακό σχεδιασμό του δήμου και να διεκδικήσω την ψήφο σας για τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Έδεσσας
Με κριτήριο πάντα το δίκαιο του δημότη – πολίτη, με αξιοπρέπεια , ειλικρίνεια και ρεαλισμό θέλω από τη θέση αυτή να αγωνιστώ για τη διασφάλιση αποτελεσματικών λύσεων σε κάθε δίκαιο αίτημα κάθε συνδημότη, καθώς και για ένα καλύτερο αύριο του Δήμου μας.
Με όπλο τις γνώσεις , καθώς και την υπευθυνότητα που πρέπει να διακρίνει τον κάθε υποψήφιο, θέλω να σταθώ στο πλάι σας , υπερα-σπιζόμενος με μαχητικότητα κάθε θεμιτό προσωπικό σας πρόβλημα, δίνοντας μέσα στο συμβούλιο αποτελεσματικές λύσεις .
Κίνητρό μου σε κάθε απόφαση πέρα από αντιλήψεις και παραταξιακές εντάξεις , θα είναι η εμπιστοσύνη στον κάθε συν-δημότη και η ανάδειξη της προτεραιότητας του προβλήματός του.

Εμείς οι νέοι άνθρωποι, που δεν υποθηκεύσαμε τη ζωή μας σε δεσμεύσεις και υποχωρήσεις, έχουμε χρέος να είμαστε προστάρηδες στους αγώνες .
Γιάννης Χατζόγλου
Δάσκαλος-Δντής του Δημ. Σχολείου Μεσημερίου