11Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Απριλίου, η παρουσίαση του Συνδυασμού με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Έδεσσας, κ. Γιάννη Σόντρα.

Στην κατάμεστη αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, ο κ. Σόντρας παρουσίασε το νέο όνομα του συνδυασμού, το σήμα και το στελεχικό δυναμικό του.

“Εν έργω”, το όνομα του συνδυασμού, ονομασία που περικλείει συμβολισμούς δράσης, έργου και γνώσης.

Σε έντονα συγκινησιακό και ταυτόχρονα αγωνιστικό κλίμα, ο Υποψήφιος  Δήμαρχος, εστίασε την ομιλία του, στην επιτυχή συνύπαρξη της μακρόχρονης εμπειρίας, με την ανανεωτική πλαισίωση του Συνδυασμού.

Αναλυτική ήταν η τοποθέτηση του κ. Σόντρα, όσον αφορά στο ζήτημα των οικονομικών του Δήμου, δίνοντας ξεκάθαρες απαντήσεις.

Με πρωταρχικό στόχο του προγράμματος την κοινωνική πολιτική, ο Υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στα προβλήματα που μαστίζουν την καθημερινότητά μας και στις διεξόδους που προτείνει ο Συνδυασμός του.

Αξιοσημείωτοι είναι οι  πυλώνες που χαρακτηρίζουν τη δημοτική παράταξη, όπως η Κοινωνική παρέμβαση σε θέματα που απασχολούν ευπαθείς ομάδες , η συντήρηση των υποδομών και η απαραίτητη συλλειτουργία Έδεσσας – Βεγορίτιδας.

12Ακολούθησε η ανακοίνωση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων που απαρτίζουν τη Δημοτική Παράταξη «Εν Έργω».

Κλείνοντας ο κ. Σόντρας  έστειλε μήνυμα ενότητας και κοινωνικής συνοχής τονίζοντας: « η συνέργια είναι απαραίτητο στοιχείο της κοινωνίας μας, όλοι οφείλουμε να βάλουμε τον εαυτό μας στην υπηρεσία του «ΕΜΕΙΣ».

Την εκδήλωση προλόγισε εκ μέρους του Συνδυασμού, ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αντώνης Τζάκος.