130414_ΦΩΤΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΛΑ 1«Ο συνδυασμός μας, η “Αλληλεγγύη”, ακούει μόνο τους πολίτες. Δεν παίρνουμε γραμμή από κανέναν. Δεν μπαίνουμε σε κλειστά γραφεία. Συνομιλούμε μόνο με εσάς, τους συμπολίτες μας»,  τόνισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής του συνδυασμού Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλώντας σήμερα στο εκλογικό κέντρο της «Αλληλεγγύης» στην Έδεσσα, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη και εκ νέου υποψηφίου Θεόδωρου Θεοδωρίδη, υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων στελεχών και φίλων του συνδυασμού.

Ο κ. Τζιτζικώστας εξήρε τη στενή και αποδοτική συνεργασία όλο το προηγούμενο διάστημα με τον κ. Θεοδωρίδη για τα ζητήματα της περιοχής, η οποία έφερε πραγματικούς καρπούς που άλλαξαν τα δεδομένα για την περιοχή και την καθημερινότητα των πολιτών. Μάλιστα τόνισε πως «με τον Αντιπεριφερειάρχη και με τους Περιφερειακούς μας Συμβούλους, συνεργαστήκαμε εξαιρετικά όλα αυτά τα χρόνια, και θα συνεχίσουμε με όλους όσους συμμετέχουν στο συνδυασμό μας, να δουλεύουμε μαζί, με όρεξη και επιμονή, για να φέρουμε λύσεις και αποτελέσματα για την Έδεσσα, την Πέλλα, ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία».

«Με την υψηλή απορρόφηση και τη σωστή αξιοποίηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ που πετύχαμε, επεκτείνουμε και αναβαθμίζουμε τις υποδομές. Δημιουργούμε νέες θέσεις εργασίας στα έργα που γίνονται. Ανοίγουμε νέες προοπτικές στους κλάδους που αποτελούν την παραγωγική και αναπτυξιακή βάση της Πέλλας και της Έδεσσας», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης».

130414_ΦΩΤΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΛΑ 2Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης  προλογίζοντας τον κ. Τζιτζικώστα  επισήμανε πως  «εδώ στην Πέλλα έχουμε ολοκληρώσει το σχέδιο και το πρόγραμμα επανεκκίνησης και ενδυνάμωσης της πραγματικής οικονομίας. Το κύριο ενδιαφέρον μας εστιάζεται: στην αγροτική οικονομία, στον πολιτισμό και στον τουρισμό, καθώς και στην εξωστρέφεια των παραγωγικών προσανατολισμών της οικονομίας μας. Αυτοί είναι οι τομείς που δίνουμε τον αγώνα μας για τα επόμενα πέντε χρόνια».

Ο κ. Τζιτζικώστας ήταν ωστόσο, σήμερα από την Πέλλα, επικριτικός σε όσους όψιμα επιχειρούν να δείξουν πως ενδιαφέρονται για τα προβλήματα  της Μακεδονίας, ενώ ταυτόχρονα προσεγγίζουν τα πραγματικά θέματα που «καίνε» τους πολίτες με παραμορφωτικό φακό και παίρνουν συστηματικά αποστάσεις από την αλήθεια :  «Τα προβλήματα του τόπου μας δεν είναι ούτε μπλε, ούτε πράσινα, ούτε κόκκινα. Δεν πιστεύουμε εμείς σε τέτοιους διαχωρισμούς. Εμείς θέλουμε να ενώσουμε, όχι να διχάσουμε. Θέλουμε να δώσουμε όχι να πάρουμε. Τέρμα πια στο διχασμό. Τέρμα στις παρεμβολές από μακρινά κέντρα αποφάσεων. Τέρμα στα φθηνά κόλπα.», είπε ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης».