140415_O_Perifereiarxis_Ap_Tzitzikostas_Sti_Dieythinsi_MetaforonΤη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο, αρμόδιο στον τομέα των μεταφορών για τη δυτική Θεσσαλονίκη, Γιάννη Παγώνη, προκειμένου να ενημερωθεί για τα καίρια ζητήματα της Διεύθυνσης, στο πλαίσιο των καθημερινών επαφών του με υπηρεσιακούς φορείς της Π.Κ.Μ. Τον κ. Τζιτζικώστα υποδέχθηκε ο Γενικός Διευθυντής Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Κ.Μ. Παναγιώτης Γεωργόπουλος, ο οποίος παρουσίασε στον Περιφερειάρχη το έργο της υπηρεσίας, καθώς και τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Διεύθυνση.

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη σημερινή μου επίσκεψη στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης, καθώς για μία ακόμη φορά διαπιστώνω ότι στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, παρά τις σοβαρότατες ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό, οι εργαζόμενοι δίνουν έναν καθημερινό αγώνα κάτω από δύσκολες συνθήκες, με αποτέλεσμα όχι απλώς να διεκπεραιώνουν τις υποθέσεις, αλλά να προσφέρουν ουσιαστικό έργο στον τομέα τους με ταχύτατους ρυθμούς απόδοσης», σημείωσε κατά την επίσκεψή του στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Θεσσαλονίκης ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος συνεχάρη τον κ. Παγώνη  και τους υπηρεσιακούς παράγοντες για το σημαντικό έργο που έχουν επιτελέσει.

            «Στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών έχουμε μειώσει  σημαντικά τους χρόνους διεκπεραίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών, ώστε πλέον τα διπλώματα, οι ανανεώσεις και οι μεταβιβάσεις αδειών  να εκδίδονται πολύ ταχύτερα απ’ ό,τι παλαιότερα. Προωθούμε μια νέα αντίληψη στη διοίκηση, επιμένοντας στη λειτουργικότητα, την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας, με στόχο να αναδείξουμε μια σύγχρονη δημόσια διοίκηση, που θα ανταποκρίνεται ουσιαστικά στις ανάγκες των συμπολιτών μας», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.

            Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας συναντήθηκε επίσης με εργαζομένους από όλα τα τμήματα της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης και άκουσε τα ζητήματα που τους απασχολούν, αλλά και τις προοπτικές βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών που διανοίγονται στον τομέα των μεταφορών και επικοινωνιών. «Οι μεταφορές και επικοινωνίες αποτελούν μία πολύ σημαντική αρμοδιότητα που διαθέτουν σήμερα οι αιρετές Περιφέρειες, την οποία οφείλουν να αξιοποιήσουν προς όφελος του πολίτη. Με τη σωστή οργάνωση και τον εκσυγχρονισμό των δομών της, η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης αναβαθμίζεται, ώστε να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στους πολίτες, μειώνοντας σημαντικά τη γραφειοκρατία και το χρόνο αναμονής», σημείωσε με έμφαση ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος, αρμόδιος στον τομέα των μεταφορών για τη δυτική Θεσσαλονίκη, Γιάννης Παγώνης.