Δύο μεγάλες σακούλες με πλαστικά καπάκια παρέδωσε ο Γιάννης Ανδρίτσος, μαζί με τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Απόστολο Ασλανίδη, στο Σύλλογο Παραπληγικών Ν. Πέλλας συμμετέχοντας στην προσπάθεια του συλλόγου για την αγορά αναπηρικών καροτσιών. Είναι η πέμπτη φορά που ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης συνδράμει μ’ αυτό τον τρόπο στην πανελλαδική προσπάθεια, η οποία αποδίδει σημαντικά αποτελέσματα σύμφωνα με τη Διοίκηση του συλλόγου. Η ανακύκλωση ενός τόνου πλαστικών καπακιών μεταφράζεται σε αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου. Μέχρι τώρα ο δραστήριος σύλλογος, χάρη στη συλλογή καπακιών, έχει διαθέσει 65 αμαξίδια σε όλη τη χώρα. Ο Γιάννης Ανδρίτσος επισήμανε ότι δυστυχώς η λίστα των άπορων παραπληγικών συνανθρώπων μας είναι μακρά και προέτρεψε τους συμπολίτες του στη συλλογή πλαστικών καπακιών, ως έναν ανέξοδο αλλά ουσιαστικό τρόπο να συμμετέχουν ενεργά σε μία ιερή προσπάθεια.

1

2

Νωρίτερα υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με το συνδυασμό “Κεντρική Μακεδονία Περιφέρεια Πρωταθλήτρια” επισκέφθηκε την αστυνομική υποδιεύθυνση Γιαννιτσών όπου πληροφορήθηκε ότι η προεκλογική περίοδος κυλά ήρεμα και σε πολιτισμένη ατμόσφαιρα.

 

3

​Στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας οι εργαζόμενοι τον ενημέρωσαν για τις δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα και για αυτές που προγραμματίζονται, καθώς και για τα προσκόμματα που αντιμετωπίζουν στις προσπάθειές τους.

 

4

Στην αγορά των Γιαννιτσών ο Γιάννης Ανδρίτσος συνάντησε φίλους και συντοπίτες του και αντάλλαξε σκέψεις και απόψεις για τους τρόπους προβολής της πόλης ώστε να τονωθεί η εμπορική των καταστημάτων. Μαζί του και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκος Αγγελίδης και Απόστολος Ασλανίδης.

 

5

6