Παρουσίαση ΤΟΠΣΑ 1Την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκε από το Επιμελητήριο Πέλλας, σε αίθουσα του Δημοτικού Κέντρου Καταρρακτών στην Έδεσσα,  «Ημερίδα Ενημέρωσης Παραγωγικών Φορέων» του έργου «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης για την Ενίσχυση της Απασχόλησης και επιχειρηματικότητας των Ανέργων στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας»

          Ο Ειδικός Σύμβουλος του Επιμελητηρίου Πέλλας κ. Βλαδίκας Γεώργιος μετέφερε τον χαιρετισμό του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Ιορδάνη Τσώτσου ο οποίος βρισκόταν για Επιμελητηριακά θέματα εκτός Νομού.

      IMG_3105    Χαιρετισμό απεύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης και αναφέρθηκε στην συνεργασία της Περιφέρειας και του Επιμελητηρίου Πέλλας για τη στήριξη των επιχειρήσεων και των ανέργων στην Πέλλα και για την στενή συνεργασία που υπάρχει και θα ενταθεί στο μέλλον, για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του Νομού μας αλλά και την Περιφέρειας γενικότερα.

          Αναφέρθηκε επίσης στο Πρόγραμμα ΤΟΠΣΑ και τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν οι επιχειρηματίες αλλά και οι ίδιοι οι ωφελούμενοι του προγράμματος που έχουν καταρτιστεί.

          Ο Δ/ντής της ΕΤAΕΠ – Αναπτυξιακής Εταιρείας του Επιμελητηρίου Πέλλας Δημήτριος Γιώγας έκανε την παρουσίαση του προγράμματος ΤΟΠΣΑ και της συγκεκριμένης δράσης που αφορούσε τις προοπτικές ανάπτυξης επιχειρήσεων και τα οφέλη επιχειρηματιών και ωφελουμένων για τον Τουριστικό τομέα και τον Εναλλακτικό Τουρισμό.

          Ο Ειδικός Σύμβουλος του Επιμελητηρίου Βλαδίκας Γεώργιος παρουσίασε τα προγράμματα που αναμένονται από το ΕΣΠΑ ΙΙ, τα προγράμματα για την αύξηση της απασχόλησης από τον ΟΑΕΔ καθώς και χρηματοδοτικά εργαλεία για τις επιχειρήσεις του Τουριστικού τομέα μέσω του ΤΕΠΙΧ.

          Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων καθώς το στέλεχος του ΚΕΚ Ιάσων κ. Γρηγόρης Σπαθάς και το στέλεχος της ΣΥΜΒΑΝ Α.Ε. Ουγγρίνη Χριστίνα οι οποίοι είναι εταίροι στην Κοινοπραξία υλοποίησης του έργου.