12Την Μ. Δευτέρα 14 Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκε από το Επιμελητήριο Πέλλας, στην αίθουσα Πληροφόρησης Νέων του Δήμου Πέλλας στα Γιαννιτσά,  «Ημερίδα Ενημέρωσης Παραγωγικών Φορέων» του έργου «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης για την Ενίσχυση της Απασχόλησης και επιχειρηματικότητας των Ανέργων στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας»

          Ο Δ/ντής της ΕΤAΕΠ – Αναπτυξιακής Εταιρείας του Επιμελητηρίου Πέλλας Δημήτριος Γιώγας έκανε την παρουσίαση του προγράμματος ΤΟΠΣΑ και της συγκεκριμένης δράσης που αφορούσε τις προοπτικές ανάπτυξης επιχειρήσεων και τα οφέλη επιχειρηματιών και ωφελουμένων για την Πράσινη Οικονομία.

          Ο Ειδικός Σύμβουλος του Επιμελητηρίου Βλαδίκας Γεώργιος παρουσίασε τα προγράμματα που αναμένονται από το ΕΣΠΑ ΙΙ, τα προγράμματα για την αύξηση της απασχόλησης από τον ΟΑΕΔ καθώς και χρηματοδοτικά εργαλεία για τις επιχειρήσεις του Τουριστικού τομέα μέσω του ΤΕΠΙΧ.

          Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας κ. Ιωάννης Σουπιάδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών κ. Παναγιώτης Σαραφούδης, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων καθώς και το στέλεχος του ΚΕΚ Ιάσων κ. Γρηγόρης Σπαθάς που είναι εταίρος στην Κοινοπραξία υλοποίησης του έργου.