120414_ΦΩΤΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΓΕΦΥΡΑ ΧΑ ΛΚΗΔΟΝΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ 1Την ευκαιρία να συναντηθεί με κατοίκους, κυρίως νέους, είχε χτες το βράδυ ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» Απόστολος Τζιτζικώστας κατά την περιοδεία του στο δήμο Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη Γέφυρα, τη Χαλκηδόνα και τα Κουφάλια .

Ο κ. Τζιτζικώστας, ο οποίος συνοδευόταν από τον Δήμαρχο Χαλκηδόνας Γιάννη Μπίκο, υποψηφίους Περιφερειακούς συμβούλους και φίλους της «Αλληλεγγύης», συνομίλησε με τους νέους για τα ζητήματα που τους απασχολούν και δέχτηκε τις ευχές τους για την εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου, μιας κι όπως του ευχήθηκαν «ένας από τη γενιά μας πρέπει να ηγηθεί της Περιφέρειας για την επόμενη πενταετία». Ο Περιφερειάρχης ανταπέδωσε τις ευχές λέγοντας: «η “Αλληλεγγύη” είναι και θα είναι στο πλευρό των νέων και σήμερα και τα επόμενα πέντε χρόνια». Ο κ. Τζιτζικώστας στο δήμο Χαλκηδόνας επισκέφτηκε καταστηματάρχες στην τοπική αγορά, συναντήθηκε επίσης με εκπροσώπους πολιτιστικών φορέων της περιοχής και άκουσε τις απόψεις τους για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

120414_ΦΩΤΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΓΕΦΥΡΑ ΧΑ ΛΚΗΔΟΝΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ 2Σήμερα Σάββατο ο κ. Τζιτζικώστας βρίσκεται στην Ημαθία και συγκεκριμένα στο δήμο Νάουσας όπου θα έχει επαφές με τοπικούς φορείς. Το βράδυ στις 8 θα πραγματοποιήσει συνάντηση για τους φίλους και υποστηρικτές της ‘’Αλληλεγγύης’’ στη Νάουσα, μαζί με τον υπ Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Ημαθίας.