1Τη στήριξή του στην ανεξάρτητη υποψηφιότητα της Νιόβης Παυλίδου, επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες Μπροστά» εξέφρασε από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
Παρουσιάζοντας, σε εκδήλωση της «Ελιάς», το «Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης: Η Ελλάδα μετά την κρίση και τα μνημόνια» ο κ. Βενιζέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις περιφερειακές εκλογές, υπογραμμίζοντας τη στήριξή του στο πρόσωπο της υποψήφιας περιφερειάρχη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Νιόβης Παυλίδου. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι τη γνωρίζει ως άνθρωπο και ως επιστήμονα από την πορεία της στην πανεπιστημιακή κοινότητα.
2«Στηρίζουμε την ανεξάρτητη υποψηφιότητα της Νιόβης Παυλίδου, η οποία δεν είναι ΠΑΣΟΚ, ωστόσο προέρχεται από τον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς , το χώρο των 58» είπε ο κ. Βενιζέλος. «Η υποψηφιότητα δεν είναι κομματική, απευθύνεται σε μία ευρύτερη κοινωνική βάση και έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα».
Στην εκδήλωση της «Ελιάς» παρέστη και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Ναθαναήλ Λαδόπουλος, υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες άλλων περιφερειακών ενοτήτων και πολλοί υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Πολίτες Μπροστά».

 

3

 

4

 

5