120514_ΦΩΤΟ ΒΟΥΛΑ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΠΑΝΟΡ ΑΜΑ 1Το Κέντρο Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης «Παιδικόραμα» στο Πανόραμα επισκέφτηκε χτες η υπ. Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, όπου και παρακολούθησε τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Γιορτής της Μητέρας. Η Βούλα Πατουλίδου, συνοδευόμενη από φίλους και συνεργάτες της «Αλληλεγγύης», είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει διάφορες δραστηριότητες των παιδιών του Νηπιαγωγείου, αφιερωμένες στις μητέρες τους. Σε συνομιλίες που είχε η Βούλα Πατουλίδου με γονείς των παιδιών, ως μητέρα και η ίδια, εξήρε το ρόλο και την προσφορά της γυναίκας-μητέρας στο θεσμό της οικογένειας.
Στη συνέχεια η Βούλα Πατουλίδου παρέστη στις εκδηλώσεις του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Αλμα Ζωής» στο πλαίσιο της εκστρατείας “Sail for Pink”, στο Λευκό Πύργο, οι οποίες συνέπεσαν με τη Γιορτή της Μητέρας. Η Χρυσή μας Ολυμπιονίκης και υπ. Αντιπεριφερειάρχης με την «Αλληλεγγύη», αποδεχόμενη πρόσκληση του Ολυμπιακού Μουσείου, το οποίο στηρίζει την εκστρατεία, είχε την τιμή να απευθύνει σύντομο χαιρετισμό στη διοργάνωση. «Η πρόληψη σώζει. Η ιατρική επιστήμη είναι πλέον σε θέση με τους κατάλληλους διαγνωστικούς ελέγχους, να πολεμήσει την επάρατο νόσο» τόνισε η Βούλα Πατουλίδου και επισήμανε πως «για την “Αλληλεγγύη” η Υγεία είναι πάνω από όλα. Και γι΄ αυτό εξάλλου οι προσπάθειές όλων μας για την στήριξη και ενίσχυση των υποδομών στην περίθαλψη των συμπολιτών μας που την έχουν ανάγκη αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα», ενώ παράλληλα υπογράμμισε την αξία της ενημέρωσης παροτρύνοντας όλες τις γυναίκες να ενημερωθούν για τον καρκίνο του μαστού.

120514_ΦΩΤΟ ΒΟΥΛΑ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΑΛΜΑ  ΖΩΗΣ 1Η Βούλα Πατουλίδου εξήρε το σπουδαίο έργο, όπως το χαρακτήρισε, του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», αφού όπως είπε «τέτοιες προσπάθειες αξίζουν το θαυμασμό όλων μας και αποτελούν παράδειγμα ζωής».
Επίσης, χτες, η υπ. Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης παρευρέθηκε στη «Γιορτινή Πασχαλινή Συνάντηση – τσούγκρισμα των αυγών» στο « Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο» μετά από πρόσκληση της Προέδρου Ζωής Δανιηλίδου. Κατά τη διάρκεια της Συνάντησης, τα παιδιά του Χωριού, χάρισαν δώρα στις «μητέρες» τους, ενώ η όλη γιορτή πλαισιώθηκε από παραδοσιακά μουσικά συγκροτήματα.