Θα χτίσουμε μαζί τις εργασιακές σχέσεις του μέλλοντος

ek5«Ο συνδυασμός μας «Πολίτες Μπροστά» δημιουργήθηκε για να δώσει ξανά στην Περιφέρεια προοπτική βιώσιμης ανάπτυξης. Θέλουμε να βρούμε τις παραγωγικές μας δυνάμεις αλλά και να αποκαταστήσουμε την κοινωνική συνοχή, να χτίσουμε τις εργασιακές σχέσεις του μέλλοντος, να βοηθήσουμε τα παιδιά μας που έχουν βρεθεί με τσακισμένα τα φτερά τους».
Με τις φράσεις αυτές, η επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες Μπροστά» Νιόβη Παυλίδου χαιρέτισε την εκδήλωση που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης για τους υποψήφιους στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.
Η κα Παυλίδου επισήμανε ότι μπορεί να μην διαθέτει πολιτική εμπειρία ωστόσο είναι ένας άνθρωπος που δεν υπήρξε ποτέ αμέτοχος σε όλα όσα γίνονται στην κοινωνία μας. Άλλωστε, λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας ήταν πάντα επιφορτισμένη με το δύσκολο έργο της κατάρτισης και εκπαίδευσης των νέων παιδιών, οπότε γινόταν αποδέκτης όλων όσων υφίσταται η ελληνική οικογένεια.
«Αυτή ακριβώς η σχέση με ώθησε να ασχοληθώ με τα κοινά» είπε χαρακτηριστικά η κα Παυλίδου, προσθέτοντας: «Χρειαζόμαστε τη στήριξή σας γιατί είμαστε ένας καινούργιος συνδυασμός που σας μιλάει με προτάσεις και με ειλικρίνεια».
niovladΣτην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Ναθαναήλ Λαδόπουλος ο οποίος τόνισε ότι κλήθηκε να στρατευθεί στον αγώνα που ξεκίνησε ο συνδυασμός «Πολίτες Μπροστά» για «μία νέα πορεία στην Περιφέρεια, με διαφορετική προοπτική. Για μία περιφέρεια που θα στοχεύσει στην ανάπτυξη αλλά και την κοινωνική δικαιοσύνη. Για μία περιφέρεια που θα σταθεί δίπλα στον άνθρωπο και θα διαφυλάξει τις εργασιακές σχέσεις».
«Το σύστημα που χτίστηκε στην παλιά νομαρχία, επί Ψωμιάδη και δόθηκε ως «προίκα» στον Τζιτζικώστα, είναι το δεύτερο μεγάλο στοίχημα που βάζουμε για τη Μακεδονία, μετά την ανατροπή που έκανε στο δήμο Θεσσαλονίκης ο Μπουτάρης» τόνισε ο κ. Λαδόπουλος. «Μπορεί ο χώρος μας να «τραυματίστηκε», να σήκωσε φορτίο μεγαλύτερο απ’ αυτό που άντεχε, ωστόσο, αν μας στηρίξετε, θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τις προτάσεις μας και στην Περιφέρεια».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΚΘ Παν. Τσαραμπουλίδης χαρακτήρισε «εξαιρετική κυρία και επιστήμονα την κα Παυλίδου» υπογραμμίζοντας ότι με την πληρότητα των γνώσεων και των προτάσεών της έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει την Περιφέρεια να ξεπεράσει την κρίση και την ανεργία». Παράλληλα δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή του Ναθαναήλ Λαδόπουλου στη θέση του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη επισημαίνοντας ότι «πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο με έντονη πολιτική παρουσία και γνώστη της τοπικής αυτοδιοίκησης».
Στην εκδήλωση παρέστησαν και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού Παύλος Σαββουλίδης, Νίκος Κοσμίδης, Ελένη Μακαδασίδου και Αγγελική Τριανταφυλλίδου.