080514_ΦΩΤΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙ Α 1Την ευχή να είναι και πάλι στο τιμόνι της Περιφέρειας έδωσαν πολλοί κάτοικοι της Καλαμαριάς σήμερα στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» Απόστολο Τζιτζικώστα. Το πρωί, ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε την αγορά της Καλαμαριάς και τον κεντρικό πεζόδρομο του Δήμου όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με καταστηματάρχες, επιχειρηματίες και κατοίκους της περιοχής, για τα ζητήματα που τους απασχολούν. Τον κ. Τζιτζικώστα συνόδευσαν υπ. Περιφερειακοί Σύμβουλοι, φίλοι και υποστηρικτές της «Αλληλεγγύης».

Τα μηνύματα συμπαράστασης των κατοίκων προς τον κ. Τζιτζικώστα, αναφορικά με τον εκλογικό αγώνα που διεξάγει και σε λίγες μέρες φτάνει στην κορύφωσή του, ήταν εξαιρετικά θερμά και ουσιαστικά για τον επικεφαλής της «Αλληλεγγύης». Όπως είπε ο Περιφερειάρχης «είναι τόσο για μένα, όσο και την “Αλληλεγγύη” εξαιρετικά ενθαρρυντικό το μήνυμα που στέλνουν οι πολίτες, οι οποίοι μας ζητούν να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το έργο μας, στην Περιφέρεια. Νιώθω, κι οφείλω να το ξαναπώ: Σε αυτόν τον αγώνα, εμείς επιλέξαμε να συμπορευτούμε με τους πολίτες για το καλό της Αυτοδιοίκησης και της Κεντρικής Μακεδονίας, εμείς έχουμε μόνον έναν αντίπαλο, τα προβλήματα του τόπου μας».

080514_ΦΩΤΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙ Α 2Ο Περιφερειάρχης, στη συνέχεια, επισκέφτηκε τη Λαϊκή Αγορά της Καλαμαριάς, όπου παραγωγοί, πωλητές και κάτοικοι τον υποδέχτηκαν θερμά. Μάλιστα οι παραγωγοί τον ευχαρίστησαν για την ξεκάθαρη στήριξη στις θέσεις τους σχετικά με τις νέες ρυθμίσεις για το πλαίσιο λειτουργίας των αγορών. Ο κ. Τζιτζικώστας ξεκαθάρισε πως «σε αυτόν τον αγώνα δεν είστε μόνοι σας, είμαστε δίπλα σας προκείμενου ο κλάδος να αντέξει και να συνεχίσει να προσφέρει στους καταναλωτές, κάτι που κάνει χρόνια και δεν το αμφισβητεί κανένας».

Ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης», στο πλαίσιο των περιοδειών και στις επτά Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας, θα επισκεφτεί σήμερα τον Πολύγυρο, ενώ το βράδυ θα μιλήσει σε εκδήλωση φίλων και στελεχών της «Αλληλεγγύης» στη Χαλκιδική.