«Πετύχαμε χειροπιαστά αποτελέσματα
στη μείωση της γραφειοκρατίας»
Με επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες συνεχίστηκε η περιοδεία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» Απόστολου Τζιτζικώστα σήμερα στις Σέρρες.

150514_ΦΩΤΟ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ  ΣΕΡΡΕΣ 1O κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε τη Λέσχη Αξιωματικών, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την Αστυνομική Διεύθυνση του νομού, όπου συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη, υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους, φίλους και στελέχη της «Αλληλεγγύης», είχε την ευκαιρία να συζητήσει με το προσωπικό των υπηρεσιών για τα ζητήματα που τους αφορούν.

Ακολούθως, ο Περιφερειάρχης κατά την επίσκεψή του στο Δικαστικό Μέγαρο Σερρών συνάντησε τους Δικαστικούς Αντιπροσώπους, οι οποίοι ενημερωνόταν από τον Πρόεδρο για την εκλογική διαδικασία. Ο κ. Τζιτζικώστας ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.

150514_ΦΩΤΟ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ  ΣΕΡΡΕΣ 6Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης επισκέφτηκε την Εφορία της πόλης και συζήτησε με εργαζομένους και πολίτες για τα ζητήματα που τους απασχολούν. «Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μειώσουμε τη γραφειοκρατία και ήδη πετύχαμε χειροπιαστά αποτελέσματα. Εμείς συνεχίζουμε με πρόγραμμα, σχέδιο, γνώση και γνώμονα πάνω από όλα, την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη», είπε ο κ. Τζιτζικώστας. Επίσης ο Περιφερειάρχης συμπληρώνοντας επισήμανε πως «μειώσαμε την ταλαιπωρία και το χρόνο αναμονής των συμπολιτών μας έχοντας εισαγάγει την ηλεκτρονική υπογραφή και την ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων σε υπηρεσίες της Περιφέρειας». Ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» περιόδευσε επίσης στο κέντρο της πόλης, συζητώντας με καταστηματάρχες, επιχειρηματίες και κατοίκους, ενώ πολλοί του έδωσαν θερμές ευχές για να συνεχίσει στη Διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και τα επόμενα πέντε χρόνια.