IF

Βρισκόμαστε με τον κύριο Δημήτρη Γιάννου, ο οποίος θα μας πει την πρώτη δήλωση  μετά από αυτά τα αποτελέσματα που έχουν βγει.

–  Δεν μιλάμε πλέον για μια νίκη απλή μιλάμε για έναν θρίαμβο! Με 5 συνδυασμούς να φτάσουμε τα αποτελέσματα των εκλογών του 2010 είναι πραγματικός θρίαμβος ο οποίος δίνει ξεκάθαρη νίκη για την επόμενη Κυριακή.
Είχα πιστέψει ότι και από την πρώτη Κυριακή θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, φυσικά βλέποντας τους πολλούς συνδυασμούς ήταν σχεδόν αδύνατον αλλά δεν ήταν και ανέφικτο.
Πιστεύω ότι ο κόσμος με εμπιστεύτηκε, ο κόσμος ξέρει να επιλέγει τους δημάρχους. Δεν έκανε λάθος και δεν θα κάνει λάθος και την επόμενη Κυριακή. Βαδίζουμε με βήμα σταθερό, αυτό που μας έχει υποδείξει ο κόσμος της Έδεσσας. Θα είμαστε πιστοί σ’ αυτό που έχουμε, δηλαδή καθαρή διαχείριση και κυρίως πράγματα τα οποία οι Εδεσσαίοι δέχονται. Ποτέ δεν μπήκαμε στη διαδικασία του ψέματος, του ταξίματος και γενικότερα πράγματα τα οποία προκαλούνε και είδατε που δικαιωθήκαμε και θα συνεχίσουμε να δικαιωνόμαστε γιατί είμαστε η δύναμη μέσα στην πόλη και γενικότερα στην περιοχή. Ευχαριστώ πολύ!