«Βάζουμε τέλος στην αδιαφορία και την απραξία, οι πολίτες απαιτούν σεβασμό και ευθύνη» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας.

11Η έδρα του δήμου Πέλλας έδωσε το μήνυμα της νίκης για τον υποψήφιο δήμαρχο Στάθη Καστερίδη, το βράδυ της Τετάρτης στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών, όπου πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία και παρουσιάστηκε ο αρτιότερος συνδυασμός του ΠΕΛΛΑ-ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Ο υποψήφιος δήμαρχος μίλησε για μήνυμα νίκης απέναντι σε ξεπερασμένες αντιλήψεις, για ουσιαστική νίκη έναντι ανεκπλήρωτων υποσχέσεων.
Ανάμεσα σε πλήθος κόσμου, συνεργάτες, φίλοι, πρώην βουλευτές και δήμαρχοι έδωσαν το παρών στηρίζοντας τον ανεξάρτητο συνδυασμό που καταθέτει την πρόταση ελπίδας και αισιοδοξίας για να πάει ο τόπος μπροστά δίνοντας στόχο για την επόμενη μέρα ουσιαστικής δουλειάς.
«Ευχαριστώ για την παρουσία σας και την στήριξή σας» δήλωσε ξεκινώντας την ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας επισημαίνοντας ότι «αυτή η συγκέντρωση εδώ απόψε στα Γιαννιτσά, είναι ένα μήνυμα αλλαγής, ένα ισχυρό μήνυμα νίκης των νέων αντιλήψεων έναντι των ξεπερασμένων, νίκη των προτάσεων έναντι των ανεκπλήρωτων υποσχέσεων. Η συγκέντρωση αυτή είναι το μήνυμα της νίκης του ανεξάρτητου συνδυασμού μας Πέλλα – Δήμος για Όλους, της περήφανης νίκης όλων των πολιτών του δήμου Πέλλας. Σήμερα δίνεται το σύνθημα ότι κανένας δεν μπορεί να κερδίσει μόνος του. Η ενασχόληση με τα κοινά πρέπει να σημαίνει ¨κοινωνική φιλοδοξία¨ και όχι ατομική. Εσείς δώσατε τη δύναμη για να γίνει ο συνδυασμός μας, ο μεγαλύτερος και ποιοτικότερος συνδυασμός αυτών των εκλογών. Βλέπω μπροστά μου, στα μάτια όλων σας την ελπίδα και την αισιοδοξία, ότι μπορούμε να αλλάξουμε πορεία, ότι μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα, ότι μπορούμε να αφήσουμε οριστικά πίσω όσα μας πλήγωσαν και να πάμε όλοι μαζί μπροστά».
Με ξεκάθαρες θέσεις για το τι πρέπει να γίνει στο δήμο Πέλλας, ο Στάθης Καστερίδης μίλησε για ισχυρή δύναμη των πολιτών που αφήνουν πίσω τους την απραξία και απαιτούν έργα και υπευθυνότητα για την πορεία του δήμου έχοντας συνοδοιπόρο πια τον δήμαρχο και όχι αδιάφορο στην καρέκλα εξουσίας τονίζοντας πως «εδώ και μήνες ξεκινήσαμε έναν μαραθώνιο ενημέρωσης, επισκεφθήκαμε κάθε γωνιά του δήμου και το μικρότερο χωριό, ακούσαμε τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς αλλά και τις προσδοκίες των πολιτών. Γίναμε σοφότεροι, ήλθαμε πιο κοντά και καταλαβαινόμαστε ακόμα πιο πολύ. Κι αυτό γιατί μας απασχολούν τα ίδια προβλήματα και οι ίδιες αγωνίες με εσάς, γιατί προερχόμαστε από εσάς, γιατί είμαστε ένα με εσάς, Γίναμε μια ομάδα, μια ομάδα νίκης για την Πέλλα, που γνωρίζει πως να φθάσει στο αποτέλεσμα. Παντρέψαμε την εμπειρία με τη ζωντάνια των νέων ανθρώπων μας και δημιουργήσαμε δυναμική νίκης. Οι πολίτες, μας πιστεύουν και μας στηρίζουν και αυτό θα φανεί, στις κάλπες το βράδυ της Κυριακής».
ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
IMG_9642Ο υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας μίλησε για το όραμα και το πρόγραμμα του συνδυασμού Πέλλα – Δήμος για όλους, τονίζοντας ότι δεν υποκλέπτουμε την ψήφο του δημότη για να μην τον ξέρουμε την επόμενη των εκλογών. Ο δήμαρχος πρέπει να ακούει τι έχει να του πει ο πολίτης και είναι συνοδοιπόρος στον κοινό στόχο για ανάπτυξη και αποτελεσματική διοίκηση. «Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε αγώνα για να ισχυροποιήσουμε τη θέση μας σε Περιφερειακό αλλά και Εθνικό επίπεδο με την ενεργή συμμετοχή των πολιτών» επισήμανε ο Στάθης Καστερίδης και ανέφερε πως «είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε αγώνα για να συμβάλλουμε στην διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας και στην προσέλκυση επενδύσεων, για να χτυπηθεί η μάστιγα της ανεργίας στον τόπο μας. Είμαστε αποφασισμένοι και σίγουροι ότι θα χτίσουμε, μαζί σας, τον Ανοιχτό δήμο Πέλλας, για να ανήκει, πραγματικά στους πολίτες του και αυτοί να συμμετέχουν ενεργά στις αποφάσεις που αφορούν τη ζωή τους. Ανοιχτός σε όλους τους φορείς, συλλόγους, στις ομάδες πολιτών σε κάθε δημιουργική προσπάθεια και ιδέα. Ανοιχτός, για να απευθύνεται σε όλες τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου και να δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε να ξεδιπλώνετε η δημιουργικότητα των άξιων πολιτών και των νέων μας. Ανοιχτός στην επιχειρηματικότητα, στις επενδύσεις σε κάθε καινοτόμα πρόταση και προσπάθεια ανάπτυξης ώστε να δημιουργούνται νέες και βιώσιμες θέσεις απασχόλησης».
Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
IMG_9647Με πίστη στην δύναμη της τοπικής αυτοδιοίκησης για την ανάπτυξη της χώρας ο υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας μίλησε για κοινούς στόχους, με ευρωπαϊκό πρόσωπο, με διάθεση για σκληρή δουλειά, με ανιδιοτέλεια και τόνισε ότι «ο δήμος πρέπει να ξαναχτιστεί από την αρχή για να μείνουν, για πάντα έξω οι παθογένειες και οι νοοτροπίες που σήμερα υπάρχουν. Δεν φοβόμαστε, γιατί ξέρουμε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε και πώς αυτό θα γίνει. Από την 1η Σεπτεμβρίου του 2014, ο δήμος Πέλλας αποκτά δυνατή φωνή προς πάσα κατεύθυνση! Φωνή ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ και ΑΓΩΝΑ, για αυτά που δικαιωματικά μας ανήκουν. Φωνή διεκδίκησης και αγώνα, για όσα ονειρεύονται τα παιδιά μας και όσα αξίζουν στον τόπο μας. Φωνή ανάδειξης των μοναδικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας. Φωνή επίλυσης των προβλημάτων που μας απασχολούν καθημερινά! Με αταλάντευτο στόχο τη στήριξη της κοινωνικής μας συνοχής! Σας καλώ όλους, Να προτάξουμε την ελπίδα απέναντι στην ηττοπάθεια, την ενότητα απέναντι στους διαχωρισμούς, τις νέες αντιλήψεις, τις νέες ιδέες και τα νέα οράματα απέναντι στις αναχρονιστικές λογικές του ψεύδους, της απαξίωσης και της αλαζονείας. Αυτοί που υποσχέθηκαν αλλά καμία υπόσχεση δεν τήρησαν, αυτοί που διακρίθηκαν για την απραξία και την αδιαφορία τους. Αυτοί με το περίσσευμα αλαζονείας,
είναι αυτοί που αναλώνονται στο να προσπαθούν να αμφισβητήσουν τη δυναμική μας και να διαστρεβλώσουν ή να αντιγράψουν τις θέσεις του δικού μας προγράμματος. Ο ανεξάρτητος συνδυασμός Πέλλα-Δήμος για όλους γεννήθηκε μέσα απ’ τους πολίτες και είναι ταγμένος να υπηρετεί τους πολίτες».
ΟΡΑΜΑ – ΣΧΕΔΙΟ – ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ
IMG_9597Ο υποψήφιος δήμαρχος Στάθης Καστερίδης έκανε εκτενή αναφορά σε έργα που έμειναν υποσχέσεις και που πρέπει άμεσα να υλοποιηθούν και μίλησε για ρεαλιστικό πρόγραμμα και ξεκάθαρους στόχους. «Δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο πίσω» δήλωσε και συνέχισε «οραματιζόμαστε, σχεδιάζουμε, διεκδικούμε για να πάμε τον τόπο μας μπροστά, να πάμε μπροστά με οδηγό τον Ανοιχτό και Ανθρώπινο δήμο, το δήμο για όλους, έναν δήμο που να βελτιώνει την καθημερινότητα και να δημιουργεί προοπτικές για ένα καλύτερο, πιο δίκαιο, παραγωγικό και δημιουργικό αύριο για όλους μας και κυρίως για τις γενιές που έρχονται, για τα παιδιά μας. Η νίκη αυτής της Κυριακής, είναι στα χέρια σας. Είναι η νίκη όλων των πολιτών. Ζητώ τη δύναμη σας, για να δουλέψουμε σκληρά μαζί να χτίσουμε έναν Δήμο Πέλλας σύγχρονο, συλλογικό, ανοιχτό και ανθρώπινο, έναν δήμο για Όλους».