13Σας παρουσιάζουμε νέα επιχείρηση στην πόλη μας (FAMOUS) όπου  θα βρείτε μεγάλες προσφορές σε αυθεντικά, κλασσικά παπούτσια που χαράζουν τη μόδα σε όλο τον κόσμο. Δεν έχετε παρά να μας επισκεφτείτε και να δείτε, να δοκιμάσετε τα παπούτσια που σας αρέσουν και να μιλήσετε με τους υπεύθυνους πίνοντας έναν καφέ σε έναν ευχάριστο και πολύ δροσιστικό χώρο, συνομιλώντας μαζί τους για την καλοκαιρινή μόδα που έρχεται. Πολύ φθηνές τιμές και παπούτσια που κρατάνε στον χρόνο. Καθημερινά ανοιχτά από τη Δευτέρα μέχρι το Σάββατο στα ωράρια του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας. Συνεχής ανανέωση ανάλογα με την εποχή. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2381027570. Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο της επιχείρησης www.famous-shoes.gr

11

Μα που αλλού; Μοναστηρίου 28 Έδεσσα.

Η εταιρία Famous Shoes Stores δραστηριοποιείται στον τομέα του γυναικείου και του ανδρικού υποδήματος από το 2010. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατάφερε να αναδειχθεί στις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο και να διαδραματίζει σήμερα ηγετικό ρόλο στην ελληνική αγορά. Με βάση τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και του άνδρα, δημιούργησε ένα προϊόν με ιδιαίτερη κομψότητα, αισθητική, προσιτή τιμή αναδεικνύοντας την προσωπικότητα και το στυλ, καθ’ όλη τη διάρκεια της κάθε σαιζόν ξεχωριστά.

12Τιμές που θα σας συναρπάσσουν πραγματικά, σαγιονάρες, καθημερινά παπούτσια, αθλητικά, γόβες, παντόφλες τιμές που αρχίζουν από 5 ευρώ! Επισκεφτείτε το κατάστημα να πάρετε μια ιδέα!

16

Μεγάλη γκάμα σχεδίων σε όλα τα νούμερα.

15

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!