branto_marlon_aftodioikisi-620x320

Ο Marlon Brando ήταν ο ηθοποιός στο κρεβάτι του οποίου πέρασαν οι μεγαλύτεροι αστέρες του Χόλιγουντ. Εικόνες από την αχαλίνωτη ερωτική ζωή του παρουσιάζονται στο νέο βιβλίο της  καθηγήτριαw Λογοτεχνίας στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης  Susan Mizruchi που έχει τίτλο «Brando’s Smile».

Η συγγραφέας,  που είχε απεριόριστη πρόσβαση σε προσωπικό αρχείο, γράμματα και μαγνητοφωνήσεις μας αποκαλύπτει όλες τις ερωτικές σχέσεις που είχε με γυναίκες όπως  η Marilyn Monroe, η Marlene Dietrich, η Grace Kelly και η Jackie Kennedy αλλά και άνδρες όπως ο Cary Grant, ο Rock Hudson, ο James Dean, και ο Laurence Olivier.

Ο διάσημος ηθοποιός που  είχε ομολογήσει το 1976 ότι είχε «ομοφυλικές εμπειρίες» και με άνδρες παντρεύτηκε τρεις φορές και απέκτησε 12 παιδιά. Στο βιβλίο της η Mizruchi περιγράφει τον Brando ως επικό γυναικά με την ανάγκη του για σεξ να φθάνει στα όρια του εθισμού.

Σύμφωνα με την συγγραφέα ο ηθοποιός είχε απορρίψει δύο από τις ομορφότερες σταρ της εποχής του, τη Sofia Loren επειδή η ανάσα της μύριζε «σαν δεινοσαύρου» κι επειδή «είχε τρίχες στη μύτη της» και την Liz Talor επειδή βρήκε τα οπίσθιά της πολύ μικρά για το γούστο του.

«Στη διάρκεια της ημέρας παίζαμε συνεχώς. Τη νύχτα κοιμόμασταν μαζί. Ήταν γυμνή, όπως ήμουν κι εγώ. Την έπαιρνε ο ύπνος εύκολα κι εγώ καθόμουν δίπλα της, κοιτώντας το κορμί της, χαϊδεύοντας τα στήθη της και κολλώντας πάνω στο κορμί της. Ήταν δική μου, άνηκε σε μένα μόνο», έγραψε στην αυτοβιογραφία του. Όταν έφυγε από το σπιτικό των Brando για να παντρευτεί, ο Μάρλον δεν συνήλθε ποτέ κι έγραψε: «Από εκείνη την ημέρα απομονώθηκα από τον κόσμο. Πέρασα όλη σχεδόν την υπόλοιπη ζωή μου προσπαθώντας να τη βρω». Η μοναδική μεγάλη τύψη της ζωής του δεν ήταν οι γυναίκες που πλήγωσε, αλλά τα παιδιά του και ο πατέρας που ποτέ του δεν μπόρεσε να είναι.

«Ήταν συμπονετικός και νοιαζόταν», γράφει η Mizruchi . «Όμως ποτέ του δεν έδωσε στα παιδιά του ένα σταθερό σπιτικό ή τον χρόνο που χρειάζονταν. Ήταν απασχολημένος με τις ταινίες, τις γυναίκες και τα κοινωνικά δικαιώματα των μειονοτήτων και παραμελούσε τα παιδιά του».

Η προσωπική ζωή του Μπράντο υπήρξε το ίδιο ταραγμένη με την επαγγελματική του ζωή. Πάλεψε για τα ανθρώπινα δικαιώματα και για την αποκατάσταση των αυτοχθόνων Ινδιάνων των ΗΠΑ. Παντρεύτηκε τρεις φορές και απέκτησε έντεκα παιδιά, από τις συζύγους του, τις ερωμένες του καθώς και από υιοθεσία. Αγάπησε με πάθος την Ταϊτή και έζησε εκεί για ένα μεγάλο μέρος της ζωής του.

Τον Μάιο του 1990, ο πρωτότοκος γιος του Brando, ο Christian δολοφόνησε τον εραστή της ετεροθαλούς αδελφής του, Cheyenne. Αργότερα ο Κριστιάν καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 ετών, ενώ η Cheyenne αυτοκτόνησε σε ηλικία 25 ετών το Απρίλιο του 1995.

Πηγή: dailymail – Από news247.gr