dimotiki_astynomia-620x320

ην τοποθέτηση 1.536 δημοτικών αστυνομικών στην ΕΛΑΣ προβλέπει έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομία που έχει σταλεί σε όλες τις διευθύνσεις και Α.Τ. της χώρας με θέμα ««Προσωρινή τοποθέτηση πρώην δημοτικών αστυνομικών στην Ελληνική Αστυνομία». Σύμφωνα με το έγγραφο στις 2/7 ξεκινούν τα διαδικαστικά της -προσωρινής- ένταξης – και στις 7/7 γίνεται ανάληψη υπηρεσίας!

Σύμφωνα πάντα με το παρακάτω έγγραφο που  δημοσιεύει το dimastin.gr

► στις 2 Ιουλίου 2014, οι υπό ένταξη Δημοτικοί Αστυνομικοί θα πρέπει:

i)              Να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86, περί μη παραπομπής σε δίκη (υπόδειγμα Α΄) για τα αναφερόμενα στην περίπτ. ζ΄ της παρ. 1 του άρθρου 1 της (γ) σχετικής, κατ’ εφαρμογή του Ν.3230/2004 (Φ.Ε.Κ. Α΄-44), σε συνδυασμό με την Κ.Υ.Α. 11726/2005 (Φ.Ε.Κ. Β΄-838) των Υπουργών Εσωτερικών Δ.Δ.Α. και Δικαιοσύνης. (Να υποβληθεί στη Δ/νση Πολιτικού Προσωπικού/Α.ΕΑ.)

ii)             ii) Να υποβάλουν φύλλο διακοπής μισθοδοσίας από το φορέα προέλευσης (Ο.Τ.Α.), το οποίο να υποβληθεί άμεσα στη Δ/νση Πολιτικού Προσωπικού/Α.Ε.Α. προκειμένου με μέριμνά της να μεταφερθούν στο Μητρώο Μισθοδοτούμενων Ελληνικού Δημοσίου, ώστε να καταστεί δυνατή η μισθοδοσία τους. Σε περίπτωση που δεν προσκομιστεί από τους ενδιαφερόμενους, να το αναζητήσετε εγγράφως από τους φορείς προέλευσης (Ο.Τ.Α.).

iii)            iii) Να υποβληθούν σε δακτυλοσκόπηση, σύμφωνα με την περίπτ. γ΄ της παρ. 2 του άρθρου 4 της (γ) σχετικής.

iv)           iv) Κατά την παρουσίασή τους να γνωρίζουν το ατομικό Α.Φ.Μ., την αρμόδια Δ.Ο.Υ., τον Α.Μ.Κ.Α., τον κωδικό ΙΒΑΝ και την Τράπεζα, την ημερομηνία πρώτης ασφάλισης και τον αριθμό μητρώου ασφαλιστικού φορέα προκειμένου να συμπληρώσουν με ιδιαίτερη προσοχή την επισυναπτόμενη στην παρούσα, δήλωση στοιχείων (υπόδειγμα Β΄), την οποία να υποβάλετε άμεσα στην Δ/νση Πολιτικού Προσωπικού/Α.Ε.Α.

► Στις 7 Ιουλίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00, οι υπό ένταξη Δημοτικοί Αστυνομικοί θα πρέπει:

να παρουσιαστούν στις Αστυνομικές Υπηρεσίες στις οποίες τοποθετούνται προσωρινά, σύμφωνα με τη (ι) σχετική, για ανάληψη καθηκόντων.