1

Στο 1ο χιλιόμετρο Ξιφιανής Αριδαίας είχαμε τα εγκαίνια του καταστήματος FREE TIME που περιλαμβάνει πρότυπο γήπεδο 6Χ6, παιδότοπο και Café-Bar στο οποίο οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το δροσιστικό καφέ τους, ακόμα και τερπνόμενοι τους αγώνες του Mundial καθώς το κατάστημα διαθέτει τηλεοράσεις και προτζέκτορα .

17

Ο χώρος επίσης διαθέτει παιδότοπο όπου οι γονείς μπορούν να ευχαριστηθούν τον καφέ τους υπό σκιάν, καθώς τα παιδιά τους θα παίζουν ανέμελα στον πλούσιο οργανωμένο παιδότοπο.

15

Είναι ο ιδανικός χώρος για τη διοργάνωση πάρτυ γενεθλίων αλλά και γενικά εορτών των μικρών μας φίλων. Για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου το FREE TIME είναι εδώ για να σας προσφέρει ένα σύγχρονο γήπεδο διαστάσεων 6Χ6 σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς επίσης καθαρά και εύχρηστα αποδυτήρια για την προετοιμασία των αθλούμενων αλλά και για την ασφαλή φύλαξη των αντικειμένων τους.

3

Στο Café-Bar μπορούν οι επισκέπτες να περάσουν στιγμές χαλάρωσης με την ποιοτική μουσική που κατά καιρούς παίζει dj, αλλά και να παρακολουθήσουν τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα στις τηλεοράσεις και στον προτζέκτορα του μαγαζιού. Καθημερινά ανοιχτά από τι 17:00, ενώ Σαββατοκύριακα από τις 10:00 το πρωί.

6

Το FREE TIME διοργανώνει τουρνουά 6χ6 στο οποίο μπορείτε να συμμετάσχετε με την παρέα σας, διεκδικώντας το έπαθλο το οποίο είναι ένα ταξίδι με 4 διανυκτερεύσεις στη μαγευτική Κέρκυρα, σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με όλα τα έξοδα πληρωμένα! Οι αιτήσεις συμμετοχής είναι έως τις 7 Ιουνίου (35 ευρώ η συμμετοχή για την κάθε ομάδα (μέχρι 10 άτομα η ομάδα) και 25 ευρώ το παιχνίδι η ομάδα).

7

Για αγώνες εκτός τουρνουά η τιμή είναι 3 ευρώ το άτομο, με δώρο μπουκάλι νερό. Τηλ επικοινωνιας 6987387044 Δημητρης και 6978577953 Μιχαλης.

19

Το edessanews λοιπόν σας συστήνει το FREE TIME για τη διασκέδαση τη δική σας αλλά και των μικρών μας φίλων και εύχεται στους ιδιοκτήτες Δημήτρη αλλά και στους Εδεσσαίους Γρηγόρη Γρηγοριάδη και Μιχάλη Δούμο καλές δουλειές και πολλές επιτυχίες σε έναν χώρο που κατενθουσιαστήκαμε!