2

Με τον ζήλο της πρώτης ημέρας και παρά την κούραση συνεχίστηκε την 3η και 4η ημέρα το καλοκαιρινό καμπ καλαθοσφαίρισης του Πανεδεσσαϊκού. Το γκρουπ των μικρών διδάχθηκε το πρωί από τον coach Χαριτίδη Χαράλαμπο (επιθετικές συνεργασίες δύο παικτών), ενώ το απόγευμα o coach Λαδάς Κώστας μέσα από ένα έξυπνο ασκησιολόγιο δίδαξε την ατομική άμυνα. Το μεγαλύτερο ηλικιακά γκρουπ διδάχθηκε από τον coach Βάτση Παναγιώτη μέσα από ένα πλούσιο ασκησιολόγιο (το αμυντικό και επιθετικό transition), ενώ το απόγευμα ο coach Μαρκόπουλος Μίμης καθήλωσε τους συμμετέχοντες διδάσκοντας τις αρχές της ατομικής και ομαδικής άμυνας, επικεντρώνοντας το ασκησιολόγιο στο 1vs1.

4

Με το τέλος του αγωνιστικού προγράμματος η ημέρα τελείωσε με ζωγραφική για τους μικρούς με θέμα το μπάσκετ, ενώ οι μεγάλοι συμμετείχαν σε ένα πρωτότυπο βιωματικό εργαστήριο με θέμα: «Συνοχή της ομάδας και αντιμετώπιση-διαχείριση προβλημάτων που δημιουργούνται σε μια ομάδα»  με συντονίστρια την ψυχολόγο Μαρία Αντωνίου. Η επιστημονική συνεργάτης του Πανεδεσσαϊκού μετά το τέλος του εργαστηρίου απάντησε σε ερωτήσεις γονέων σχετικά με τη συμπεριφορά των παιδιών.

3

Η 4η ημέρα ήταν και η πιο ενδιαφέρουσα για τους αθλητές καθώς περιελάμβανε τα διαγωνιστικά παιχνίδια και στα δύο γκρουπ. Ο ανταγωνισμός ήταν ιδιαίτερα έντονος και οι ισοβαθμίες πολλές με αποτέλεσμα αυτοί που προκρίθηκαν στα τελικά να τελειώσουν τις πρώτες απογευματινές ώρες. Ενδιάμεσα των διαγωνιστικών, στα δύο γκρουπ έγινε παρουσίαση από τη διακεκριμένη Εδεσσαία γυμνάστρια Μασλίγκα Ελένη με θέμα τη σημασία των διατάσεων στην αρχή και στο τέλος της προπόνησης, δίνοντας έμφαση σε ασκήσεις ευλυγισίας.

8

 

5

 

6

 

7

 

9

 

10