Ελέγχθηκαν συνολικά 135 άτομα, 66 οχήματα και 16 καταστήματα, ενώ βεβαιώθηκαν 42 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα

κοκΣτο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, κατόπιν διαταγής της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, από τις απογευματινές ώρες έως τις βραδινές ώρες της 17.07.2014 πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Στην επιχείρηση διακλαδικού χαρακτήρα συμμετείχαν αστυνομικοί των κατά τόπους Αστυνομικών Υπηρεσιών οι οποίες εποπτεύονται από τον Αστυνομικό Διευθυντή Τάξης Πέλλας, καθώς και των Τμημάτων Ασφαλείας Έδεσσας και Γιαννιτσών και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Αριδαίας.

Συγκεκριμένα, για την αστυνομική δράση διατέθηκαν συνολικά 18 αστυνομικοί και ελέγχθηκαν 135 άτομα, εκ των οποίων 89 ημεδαποί και 46 αλλοδαποί, 66 οχήματα, καθώς και 16 καταστήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 10 άτομα, εκ των οποίων 5 ημεδαποί και 5 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθη 1 άτομο για άσκηση υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια από την αρμόδια Αρχή και βεβαιώθηκαν 42 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα και ειδικότερα:

  • 30 παραβάσεις περί Κ.Ο.Κ.,
  • 1 παράβαση για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας,
  • 4 παραβάσεις για στέρηση άδειας μουσικών οργάνων και
  • 7 λοιπές παραβάσεις.

Ανάλογες δράσεις θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται και στο μέλλον.