kopela_viasmos-620x320

Τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια ενός 24χρονου, τον οποίο γνώρισε μέσω facebook ύστερα από προξενιό που της έκανε η ίδια η μητέρα του, έζησε μια νεαρή νηπιαγωγός. Το 22χρονο κορίτσι που κακοποιήθηκε σεξουαλικά έχει υποστεί σοκ και στηρίζεται ψυχολογικά από συγγενείς και ειδικούς, προκειμένου να κατορθώσει να μαζέψει τα κομμάτια της ψυχής του. Ο φερόμενος ως δράστης, για τον οποίο αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, είναι σεσημασμένος στις Αρχές για μικροαδικήματα και δίνει το «παρών» κάθε 1η και 15 στο αστυνομικό τμήμα νησιού του Ιονίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», σημαντικό ρόλο στη γνωριμία των δύο νέων έπαιξε η μητέρα του 24χρονου φερόμενου ως βιαστή, με την οποία το θύμα εργαζόταν στον ίδιο παιδικό σταθμό, στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα ο νεαρός νησιώτης, προτού γίνουν φίλοι στο facebook, είχε έρθει στην πρωτεύουσα και είχε επισκεφθεί τον παιδικό σταθμό, προκειμένου να γνωρίσει την κοπέλα για την οποία του μιλούσε συνεχώς η μητέρα του.

Έγιναν φίλοι

Ομως την ημέρα εκείνη η 22χρονη νηπιαγωγός απουσίασε ξαφνικά και δεν συναντήθηκε με τον μετέπειτα φερόμενο ως βιαστή της. Την επόμενη μέρα, στον εργασιακό χώρο της, η μέλλουσα «πεθερά» τής επεσήμανε πως ήταν άτυχη που δεν γνώρισε τον γιο της, κάτι που έκαναν τα υπόλοιπα κορίτσια του παιδικού σταθμού. Κουβέντα στην κουβέντα την έπεισε να γίνουν φίλοι στο facebook.

Ο γιος δεν έχασε την ευκαιρία και αμέσως της έκανε αίτημα φιλίας, το οποίο η ανυποψίαστη νηπιαγωγός δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη. Επειτα από αρκετές συνομιλίες και ανταλλαγή μηνυμάτων και φωτογραφιών, οι δύο νεαροί έδωσαν ραντεβού στις αρχές της περασμένης εβδομάδας. Συναντήθηκαν σε κεντρικό σημείο και αφού έφαγαν και ήπιαν σε παραλιακό μαγαζί δίπλα στο κύμα, ο νησιώτης άρχισε τα ερωτικά παιχνίδια. Η κοπέλα όταν αντιλήφθηκε τις προθέσεις του, προκειμένου να τον αποφύγει -όπως είπε στους αστυνομικούς- του ζήτησε και τον έπεισε να επιστρέψουν κοντά στο σπίτι της. Μπήκαν στο αυτοκίνητό του και όταν έφτασαν χαράματα στη γειτονιά της, προσπάθησε να αποφύγει τις ερωτικές ορμές του νεαρού.

Εκείνος όμως δεν το έβαλε κάτω. Της ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά και όταν εκείνη αρνήθηκε, τότε, σύμφωνα με το θύμα, την απείλησε με ένα μαχαίρι, τη μετέφερε σε ένα παγκάκι μέσα σε σχολικό συγκρότημα και την κακοποίησε σεξουαλικά. Ο φερόμενος ως βιαστής έφυγε και η κοπέλα ζήτησε τη βοήθεια της Αστυνομίας. Ο ιατροδικαστής εξέτασε την 22χρονη και όντως διαπίστωσε ίχνη βιασμού. Η δικογραφία διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.