1Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 18 Ιουλίου το πρόγραμμα του δήμου Αλμωπίας “Ψηφιοποίηση δεδομένων” με θεματικές ενότητες τις άδειες καταστημάτων, τις άδειες περιπτέρων, τις οικοδομικές άδειες, τα κοιμητήρια και τις αποφάσεις συλλογικών οργάνων.
Σε μια ειδική εκδήλωση στην αίθουσα του δημοτικού Συμβουλίου που διοργάνωσε η συντονίστρια του έργου και Προϊσταμένη του Τμήματος προγραμματισμού του δήμου Αλμωπίας κα Ελπασίδου Παρθένα, παρουσία του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Πασόη Δημήτρη, των Αντιδημάρχων Σπρίτου Χρήστου και Καραμαριά Σταύρου και της Προϊσταμένης της Υπηρεσίας Δόμησης – Πολεοδομίας κας Χριστοπούλου Μαρίας, δόθηκαν οι βεβαιώσεις και οι συστατικές επιστολές στα μέλη της ομάδας του έργου που αποτελούνταν από τους: Αβράμη Στεριανή, Καρφιτσοπούλου Αναστασία, Μπίνου Μαρία, Καιλίδης Βασίλειος, Λαζαρίδης Ιωάννης, Κουπαράνη Ευαγγελία και Μαυρίδου Αικατερίνη, Τάντση Ειρήνη, Κούκου Αικατερίνη, Δράμου Δήμητρα.
Τα αποτελέσματα των εργασιών της ομάδας έργου παρουσιάστηκαν από την κα Ελμπασίδου Παρθένα και ήταν αναλυτικά:
3άδειες καταστημάτων και περιπτέρων
770

οικοδομικές άδειες
3.702

κοιμητήρια
5.554
αποφάσεις συλλογικών οργάνων
12.656

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Πασόης αναφέρθηκε στη σημασία του παραπάνω έργου, συνεχάρη τα μέλη της ομάδας και την συντονίστρια για τον επαγγελματισμό και την αγαστή συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια των εργασιών τους και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία.

4

5

7

 

8

 

9