Το δρομολόγιο του λεωφορείου για το πάρτυ άλλαξε, θα πραγματοποιηθεί μόνο ένα και θα αναχωρήσει στις 21:00 από την πλατεία Ελευθερίας.

Μπαίνοντας στην κεντρική πλατεία της Περαίας, ακολουθούμε αριστερά τον κατηφορικό δρόμο που μας οδηγεί στην είσοδο του 2ήμερου event. Lake party. Διοργανώνεται από τον Σύλλογο Νέων Βεγορίτιδας, σε μια εκπληκτικής ομορφιάς καταπράσινη τοποθεσία. Παραλία λίμνης Βεγορίτιδας, 26 χλμ. μόνο μακρυά από Έδεσσα (άλλο τόσο και από Αμύνταιο).
Χθες οι Onirama, γνωστή ελληνική ποπ ροκ μπάντα, απογείωσαν το κοινό με γνωστά τους κομμάτια. Με φόντο ένα φεγγάρι να ακουμπάει τα νερά της λίμνης και τα φώτα του Αγίου Παντελεήμονα να χάνονται στο βάθος, η βραδυά συνεχίστηκε με τον dj Pilarino.

Για σήμερα το μενού έχει μεγάλες δόσεις ηλεκτρονικής μουσικής, με Prasil Anbas, Niko Soulioti και φυσικά G-Pal (έναν από τους πρωτοπόρους της house στην Ελλάδα).
Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στους διοργανωτές και τους εθελοντές του Lake Party τόσο για το ίδιο το πάρτυ όσο και ως πρωτοβουλία ανάδειξης της περιοχής μας.
Μια μικρή γεύση από τη χθεσινή βραδιά με φωτογραφίες από τον Σύλλογο Νέων Βεγορίτιδας

Sgl

 

IMG_2145

 

IMG_2153

 

IMG_2230

 

IMG_2245

 

IMG_2301

 

IMG_2330

 

IMG_2333

 

IMG_2341