Υπογραφή πρωτοκόλλου από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη και τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της πόλης της Γιαγκοντίνα Dragan Markovic Palma

Dragan Markovic Palma - Θεόδωρος Θεοδωρίδ ης-
Εκδήλωση υπογραφής πρωτοκόλλου οικονομικής και αναπτυξιακής συνεργασίας μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και της πόλης Jagodina, της Δημοκρατίας της Σερβίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 30/8, στις 11.00 το πρωϊ στο restaurant «Cosmos» της Παραλίας Κατερίνης (περιοχή Lidl).

Το πρωτόκολλο θα υπογραφεί από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Αναπτυξιακού Σχεδιασμού – Προγραμματισμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη και τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Πόλης Jagodina και Πρόεδρο του κόμματος «Ενωμένη Σερβία» κ. Dragan Markovic Palma.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης σχετικά με την εκδήλωση έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η υπογραφή του πρωτοκόλλου συνεργασίας αποτελεί το επιστέγασμα της επικοινωνίας και των επισκέψεων που πραγματοποιήσαμε αμφότεροι με τον κ. Palma σε Π.Ε. Πέλλας και Γιαγκοντίνα αντίστοιχα με στόχο την ανάπτυξη πρωτοβουλιών και δράσεων με αμοιβαία οφέλη. Οι δύο περιοχές μοιράζονται πολλά κοινά χαρακτηριστικά και η προοπτική ανάπτυξης μίας στρατηγικής συνεργασίας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος είναι ιδιαίτερα θετική. Επίσης, το επόμενο διάστημα θα επισκεφθώ τη Σερβία και, ειδικότερα, την πόλη της Γιαγκοντίνα στο πλαίσιο ειδικότερων συζητήσεων για τις δυνατότητες που έχουμε για περαιτέρω συνέργειες που θα συμβάλλουν στην παγίωση μίας σχέσης εμπιστοσύνης»

Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης παρακαλούνται να καλύψουν την εκδήλωση για την ενημέρωση του κοινού τους.